Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

NÄDALAPROGNOOS Ees võib olla haavavaid vestlusi, kuid nädalalõpp kujuneb romantiliseks

Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 24. – 30. juuni 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Viibime täiskuujärgses nädalas, mil energia on veel päris kõrge ning on võimalik, et paljud kogevad transformatiivseid protsesse seoses minevikumustritega ning minevikus lahendatama jäänud suhteküsimustega.

Õhus on tugev surve olukordade eest vastutus võtta, kuid see võib tähendada inimeste jaoks erinevaid asju. Mõne jaoks tähendab see enese eest seismist ja võitlemist, teise jaoks aga just millestki või kellestki lahti laskmist. 

Eriti suure tähelepanu all on perekondlikult pärandunud mustrid ja ka suguvõsaga seotud teemad, kuna täiskuu leidis aset Vähi-Kaljukitse teljel. Vähk on kui juured ning Kaljukits kui kõrgele ja kaugele ulatuv latv. 

Lähisuhetes võib olla samuti väga oluline aeg, mil liigutakse läbi vanadest pettekujutelmadest, valeootustest ja tühjadest lootustest, düsfunktsionaalsetest mustritest – ikka parema selguse ning arusaamise suunas. 

Õnneks nädalalõpp lubab suuremat harmooniat ja kergust.

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäeval jõuab Veenus kvadraati kuusõlmedega ning Merkuur trigooni Saturniga. Veenus on jõudnud kuusõlmede keskpunktile, mis tähendab, et südameasjade ja väärtuste küsimustes viibime teeristil, kus avaneb tee minevikku, aga ka tulevikku. Nüüd on selge, et teatud viisil käitudes saavutame teatud tulemused - seda on minevikus juba palju kordi juhtunud. Aga kui valiksime uue tee? See on küll tundmatu ning nõuab mugavustsoonist väljumist, kuid kannab endas potentsiaali suureks arenguks. 

On hea aeg, et kaardistada uuesti oma kõige olulisemad väärtused ning tunnetada hoolega, mis viiks meid päriselt nende suunas. Merkuuri-Saturni aspekt lisab reaalsusetaju ning aitab mõelda pikas perspektiivis. Praegu tuleks tegutseda mõistlikult ning teha suhete ja väärtustega seoses need otsused, mida oleme ehk kartnud, kuid sisimas teame, et just need viivad meid edasi. 

Reedel läheb täpseks Neptuuni opositsioon Must Kuu Lilithiga ning just samal ajal ka Merkuuri kvadraat Chironiga. See Neptuuni seis on saatnud meid juba viimase nädala ning mõjuväli kestab veel juuli esimesed päevadki. Tegu on väga võimsa illusioone purustava seisuga, mis võib tuua nähtavale karmid tõed, millega siiani pole tahetud veel silmitsi seista. Tegelikult aitab see hästi näha ja tunnetada, kus oleme reaalsusest kõrvale kaldunud ning igasuguste kujutelmadega liialt kaasa läinud. Ent see võib tuua ka välja tõsiasju, mida seni on õnnestunud varjata. See seis nõuab omajagu julgust, et tõde vastu võtta.

Merkuuri-Chironi pingenurk viitab, et võib toimuda valulisi vestlusi, mis puudutavad vanu hingehaavu. Sel päeval on paraku liigagi kerge kedagi oma sõnadega tahtmatult haavata või saame hoopis ise ootamatult haiget. Seepärast tasub olla tähelepanelik, empaatiline ja hell. 

Laupäeval kell 04.49 jõuab Veenus sekstiili Marsiga, kuid seisu mõju kogeme juba neljapäevast pühapäeva õhtuni. See viitab, et tegelikult toimub uue ja parema tasakaalu otsimine nais- ja meesenergia vahel – nii iseenda sees kui ka väljaspool. Lähisuhetesse toob see seis rohkem rõõmu, naudinguid ning särtsakat loovust. Kui reede oli veel keeruline, siis vähemalt nädalalõpp tõotab tulla mõnusam ja seltskondlikult soodsam aeg. Selle seisu mõjus kogetakse ka rohkem kirge ja romantikat. 

Pühapäeval kell 02.19 läheb täpseks Merkuuri sekstiil Uraaniga ning siin hakkab suhtlemine oluliselt paranema, sest suudetakse näha uusi perspektiive ja mistahes küsimustele värskelt läheneda. See mõju on hästi tuntav ka juba laupäeva õhtupoolikul, mistõttu sel ajal on soositud vestlused, kohtumised, aga ka mõttetöö, mis võimaldab leida loovaid lahendusi. 

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kell 01.29–09.08 (Kuu siseneb Kaladesse)

Reedel kell 11.44–11.52 (Kuu siseneb Jäära)

Pühapäeval kell 07.56–15.01 (Kuu siseneb Sõnni)

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Pluuto on retrograadis 2. maist kuni 12. oktoobrini.

Saturn on retrograadis 29. juunist kuni 15. novembrini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta

Tagasi üles