Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPSUD Tšellist Silvia Ilves võttis maaelust viimast: korjasin kolm tundi maasikaid ja roomasin põllul kui sisalik (3)

Copy
Luik resto pidulik avamine. Silvia Ilves.
Luik resto pidulik avamine. Silvia Ilves. Foto: Konstantin Sednev

«Armastan maaelu,» tõdeb tšellist Silvia Ilves oma värskes Instagrami postituses, kus ta jagab oma jälgijatega mõnusalt suviseid fotosid.

Silvia tõdeb, et korjas maal ligi kolm tundi metsmaasikaid. «Iga noppega muutus hing rõõmsamaks. Roomasin põllul kui sisalik, sest pisikesed maasikad olid heinte sees peidus. Punane kuld. Kullast kallim! Tervis,» kirjutas Silvia ja lisas: «Muide, minu verd puugid pole kunagi tahtnud, nii et hullan heinte vahel julgelt ning suurima rõõmuga!»

«Oh ja okste tassimine metsast, et lastel lõkkest silm särama lööks,» õhkab ta ja nendib, et raskused on talle elus alati meeldinud. «Ega asjata mu isa mind lapsena Palgitõstjaks kutsunud. Ja kui lapsed on õnnelikud, olen ka mina õnnelik. Nii on.»

Mai lõpus, kui Silvia väisas Kadrioru pargis uue restorani avapidu, tunnistas ta, et ehkki nädalavahetus tuleb töine, eelistaks ta hoopis palaval nädalavahetusel koos peikaga maale minna. «Seal paljalt Eeva kostüümis korilusega tegeleda ja minna maanaiseks vahelduseks,» sõnas ta läbi naeru.

Mõni aeg tagasi andis Silvia aga ühismeedias teada, et kooselu Kristo Puhmiga on läbi. «Mis te arvasite, et mõni mees suudab mind taltsutada? Never (mitte kunagi – toim). Taas vallaline. Punkt!» kirjutas Silvia Instagrami tehtud postituses, kuhu oli ära märkinud Eesti meelelahutusväljaanded. 

Loe pikemalt: 

«Mis te arvasite, et mõni mees suudab mind taltsutada?» Silvia Ilves on taas vaba ja vallaline

Märksõnad

Tagasi üles