LÕBUS KLIPP Koit Toome purustas kogemata automaalrite võistlusel kalli diagnostikamasina

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis saatest «Noor meister».

Täna õhtul võtavad Kanal 2 saates «Noor meister» omavahel mõõtu automaalrid. Võistlustulle astuvad noored värvisepad, kelle tegemisi tuleb jälgima ja kaasa elama Eesti tuntud autofänn ja muusik Koit Toome. Koos saatejuht Andrei Zevakiniga proovivad nad ka ise autovärvimist. Mis juhtus, vaata lõbusast klipist!

Tallinna Tööstushariduskeskuses toimuvatel kutsevõistlustel osaleb kaheksa noort kuuest erinevast koolist, nende hulgas kolm poissi ja viis tüdrukut, kes kõik püüdlevad tiitli poole. 

Vaata ka:

VIDEOINTERVJUU 〉 End taas telesaatejuhina proovile pannud Andrei Zevakin: lisaks saate juhtimisele pean ma ka ise kõike järele tegema

Saates «Noor meister» proovib oma oskusi ka Koit Toome, kes asub Andrei Zevakini juhendamisel värvima üht auto detaili. Toonisegu valimiseks kasutab Toome värvitoonispetsialisti Kätlin Palmiste abiga kallist ja täpset diagnostikamasinat nimega Geenius. Kuid enne tuleb detail puhastada, sest aparaat suudab tuvastada ka kõige väiksemad osakesed.

Kui Zevakin ja Toome on auto detaili puhtaks nühkinud, proovib Toome suures elevuses aparaati kasutada, ent pillab seadme maha, mis puruneb tükkideks. «Sul hakkasid käed värisema, Koit?» uurib Zevakin. «Ma ei tea, mis juhtus,» tunnistab Toome ja nendib, et nii kalleid seadmeid ei tohiks tema kätte usaldada. Värvitoonispetsialist Kätlin Palmiste kinnitab läbi naeru, et aparaat on tõesti väga kallis.

«Noor meister» on Kanal 2 eetris kolmapäeval kell 20.30.

Vaata videot!

Tagasi üles