JÄRELEHÜÜE «Meie koos veedetud aeg oli lühike...» Suri ajakirjanik Ene Veiksaar (2)

Chrislin Metsanurm
Copy
Ene Veiksaar
Ene Veiksaar Foto: Peeter Langovits / Scanpix

«Kirjutan need read siia, et austada ja meenutada head kolleegi ning mõttekaaslast Ene Veiksaart,» teatab Ida-Tallinna keskhaigla kommunikatsiooni- ja turundusjuht Inge Suder ühismeedias, et meie seast on lahkunud ajakirjanik Ene Veiksaar.

«Kuigi meie koos veedetud aeg oli lühike, jättis ta endast südamesse jälje – mälestuse soojusest ja sõbralikkusest,» kirjutab Suder ühismeedias. «Esimesed päevad pärast tema lahkumist on täidetud segaduse, valu ja igatsusega. Rääkisime Enega viimasel ajal tihti, et ei saa loota, et päevad on lihtsad, saab loota, et oled ise tugevam. Sõnad ei suuda väljendada seda sügavat kurbust, mida tunnen.» 

Suder lisab, et Veiksaar liitus nende tiimiga juba kogenud kommunikatsiooni- ja meediaspetsialistina 2022. aasta augustis. «Tema positiivne ellusuhtumine, heatahtlikkus ja abivalmidus võitsid kiiresti kolleegide südamed ning tegid temast hoitud ja hinnatud liikme meeskonnas.»

Endine töökaaslane Sirje Eesmaa meenutab, et Ene oli alati rõõmsameelne, ärgas, kiire mõtlemise ja reaktsiooniga, aktiivne, kes võttis alati osa väljaspool tööaega korraldatud üritustest. «Ta kutsus ka ise külla. Ene valdas väga hästi sõna ja oli osava sulega,» lisas Eesmaa. 

«Kõikjale ta jõudis ja jaksas teha, kuid tundub, et tema jaks sai siiski otsa. Väga kurb,» meenutab Anneli Lahe kurbusega. «Meie kuldajastu TV3s, kus Enega koos töötasime, oli täis naeru, koostööd ja ühtekuuluvustunnet ning tema panus selle loomisel oli väga suur, alati abivalmis ja positiivse energiaga,» kirjeldab Lahe ja lisab, et see oli äge aeg.

Vaata ka: 

Anneli Lahe lahkunud töökaaslasest Ene Veiksaarest: kõikjale ta jõudis ja jaksas teha

«Teade Ene lahkumisest on ootamatu, ehmatav ja lihtsalt väga kurb,» sõnab TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann. «Sügav kaastunne TV3 poolt Ene lähedastele ja eelkõige poegadele, keda mäletame aastaid tagasi Kolme majas ringi jooksmas - kui soojalt Ene neist alati rääkis ja pühendunult lastega toimetas!»

TV3 «Seitsmestes uudistes» oli Ene ametis nii ankru, päevatoimetaja kui ka reporterina. «Alati toimekas ja rõõmsameelne,» kirjeldab Adrermann endist töökaaslast. «Silme ette kerkib pilt kontsade klõbinal otse-eetrisse tõttavast Enest, saatepaberid käes lehvimas – sätitud, keskendunud, asjalik.»

Vaata ka:

JÄRELHÜÜE 〉 Annely Adermann: meil jäi jutt, et kui korraldame endiste «kolmekate» kokkutuleku, ootab ta kutset ja osaleb heameelega

TV3 uudisteankrud Ene Veiksaar ja Märt Treier
TV3 uudisteankrud Ene Veiksaar ja Märt Treier Foto: Erakogu / TV3

Ene Veiksaar on töötanud raadiohäälena ja TV3 uudisteankruna. Veiksaar kirjutas ka Erika Salumäe elulooraamatu «Jääda ellu».

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles