Anneli Lahe lahkunud töökaaslasest Ene Veiksaarest: kõikjale ta jõudis ja jaksas teha

Chrislin Metsanurm
Copy
Anneli Lahe
Anneli Lahe Foto: TV3

Pühapäeva pärastlõunal jõudis avalikkuseni kurb uudis, et meie seast on lahkunud ajakirjanik Ene Veiksaar. «Meie kuldajastu TV3s, kus Enega koos töötasime, oli täis naeru, koostööd ja ühtekuuluvustunnet ning tema panus selle loomisel oli väga suur,» meenutab Annely Lahe, kes Veiksaarega koos TV3s töötas. 

«Ma ei suuda seda kuidagi veel uskuda,» tõdeb Veiksaarega koos töötanud Anneli Lahe.

Lahe tõdeb, et nad olid Enega ühe generatsiooni inimesed. «Minu jaoks oli Ene alati selline heas mõttes suslik. Pisike ja kärme,» kirjeldab Lahe lahkunud töökaaslast.

«Kõikjale ta jõudis ja jaksas teha, kuid tundub, et tema jaks sai siiski otsa. Väga kurb,» lisab Lahe kurbusega. 

«Meie kuldajastu TV3s, kus Enega koos töötasime, oli täis naeru, koostööd ja ühtekuuluvustunnet ning tema panus selle loomisel oli väga suur, alati abivalmis ja positiivse energiaga,» kirjeldab Lahe ja lisab, et see oli äge aeg.

Lahe märgib, et 2000ndate alguses liikus ta edasi produktsioonifirmadesse, kuid Ene jäi edasi TV3. «Siis me enam nii kokku ei puutunud, ainult erinevatel üritustel,» meenutab ta ja lisab, et endise töökaaslase eluga oli ta ühismeedia vahendusel ikkagi kursis. «Mitte miskit ei viidanud sellele, et Enega võiks midagi olla pahasti.»

«Leidsin oma fotode hulgas ka ühe toreda kaardipaki. Just selline potiemand Ene oligi, kaartide jagamise ja mängu juhtimise sümbol, olles samal ajal ka osa mängu võluvast visuaalist.» 

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles