PÄEVAHOROSKOOP 12. aprill: Vähk võiks tegeleda kevadise suurpuhastusega, Kaalud ei tohiks sõprade soovitusi kinnisilmi usaldada

Copy
Kevad. Loodus. Kevadine krookus (Crocus vernus).
Kevad. Loodus. Kevadine krookus (Crocus vernus). Foto: Foto: Elmo Riig/Sakala

Mõnusat töönädala lõppu!

JÄÄR

Läbisaamine teiste inimestega on hea, koostöö sujub suurepäraselt ja varem takistatud olnud tegevused annab nüüd käima lükata.

SÕNN

Sinu enesedistsipliin on kõrge, lähened oma tegevusele plaanipäraselt ja loogiliselt. Suudad ka teisi toetada, suunata, julgustada ja juhtida.

KAKSIKUD

Saad tegeleda asjadega, mida on tore teha. Sinu kõrval on inimesed, kes oskavad elu optimistlikult ja vajadusel ka huumoriga võtta.

VÄHK

Võta oma kapid-sahtlid ette ning tee neis põhjalik puhastustöö. Kõik, mis vana ja ebavajalik, võib rahumeeli prügikasti rännata.

LÕVI

Kui sulle armas inimene viibib kuskil eemal, võiksid täna temaga ühendust võtta. Helista lihtsalt selleks, et tema häält kuulda.

NEITSI

Sul tasub tegeleda koduse olukorra parandamisega. Samuti on sobiv aeg pere eelarve üle vaatamiseks ja korrastamiseks.

KAALUD

Sõprade antud soovitusi ei tasuks kinnisilmi usaldada. Nad soovivad küll head, kuid näevad asja kitsalt enda vaatevinklist.

SKORPION

Pole põhjust ennast keerukas olukorras süüdistada – on asjaolusid, mis takistavad edasi liikumist, aga sinu võimuses ei ole neid kõrvaldada.

AMBUR

Seda, mis sinu sees tegelikult toimub, võid välja näidata vaid parimatele sõpradele. Vastased aga püüdku mõistatada, mida sa plaanid.

KALJUKITS

Paistab, et keegi on sind alahinnanud ja näeb nüüd vaeva, et uuesti sinu usaldust ja poolehoidu võita. Ole temaga suuremeelne.

VEEVALAJA

Tulevikuvisioonid joonistuvad järjest selgemalt välja. Sa näed mitmesuguseid häid võimalusi oma elu põhjalikuks muutmiseks.

KALAD

Teed midagi niisugust, milleks sul juba ammu aega pole jätkunud. Võimalik, et võtad ette väljasõidu kuhugi, kus sulle väga meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles