PÄEVAHOROSKOOP 11. aprill: Kaljukitsel ei tasu kuulujutte rääkida, Veevalaja võiks ette võtta pooleli jäänud tööd

Copy
Foto: Shutterstock

Rõõmurohket kevadist neljapäeva!

JÄÄR

Päike on retrograadse Merkuuriga ühenduses. Peaksid ennekõike pühenduma isiklikele teemadele ja neisse sügavuti süvenema.

SÕNN

Pole mõtet oma tegevust väga detailselt planeerida. Ilmselt pead plaane käigu pealt ümber tegema ja uute olukordadega kohanema.

KAKSIKUD

Teist inimest on raske mõista. Kui sulle tundub, et ta tõmbub eemale, ära ürita teda jõuga enda juures hoida, anna talle aega.

VÄHK

Tasub keskenduda töötegemisele, seejuures õnnestuvad paremini projektid, mille eest vastutad ainuisikuliselt, koostöö kisub keerukaks.'

LÕVI

Päev sobib õppimiseks ja silmaringi avardamiseks, ka suhete arendamiseks. Samuti teistele oma teadmiste ja nõuannete jagamiseks.

NEITSI

Rahaliste tehingute tegemine on seotud riskiga. Sõpradega võib raha või väärtushinnangute teemal lahkhelisid tekkida.

KAALUD

Ootad partnerilt palju ja oled rahulolematu, kui tema ei käitu nii, nagu sina eeldasid. Sul on keeruline mõista, kuivõrd erinevad on inimesed.

SKORPION

Jõudu on palju, kasuta seda targasti! Keskendu oma igapäevakohustustele, ära jäta tegemata ega lükka edasi asju, mille eest sina vastutad.

AMBUR

Armusuhetes on siirust ja sügavust. Kallimaga kahekesi olemine ja tõsistel teemadel rääkimine tugevdavad teie liitu.

KALJUKITS

Ära hakka kes teab kellelt kuuldut kohe teistele edasi rääkima, võta aega selleks, et kontrollida, kas info tõele vastab.

VEEVALAJA

Päikese ja Merkuuri ühendus elavdab mõttetegevust. On hea päev selleks, et võtta taas ette pooleli jäänud tööd, mis nõuavad vaimset pingutust.

KALAD

Edu saadab projekte, mis hakkavad kasu tooma aeglaselt. Eriti hoolikas tasuks olla asjus, mis puudutavad vara äripartneriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles