PÄEVAHOROSKOOP 9. aprill: Vähk peab esikohale seadma oma tervise, Skorpionid peavad lõpetama üksinda norutamise

Copy
Märtsikellukesed
Märtsikellukesed Foto: Arvo Meeks

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Infokanalid on avatud. Asjad sujuvad ladusalt, kui vaid suudad leppida ettekirjutustega, mis sulle tööalaselt ette seatakse.

SÕNN

Oskad oma isiklikku sarmi ka ametiasjade ajamisel nutikalt ära kasutada. Veetlev naeratus tagab klientide vastutulelikkuse.

KAKSIKUD

Päevas on omajagu meeldivat tasakaalukust. Sul on lihtne enda häid külgi demonstreerida ning vead varju jätta.

VÄHK

Sea esikohale tervis! Kui sul on halbu harjumusi, oleks nüüd õige hetk võtta vastu otsus ja midagi oma elus totaalselt muuta.

LÕVI

Võid end lastega suhtlemisel oskamatuna tunda. Sa ei taha olla liiga range, kuid leebelt lähenedes ei suuda sa end kehtestada.

NEITSI

Pead taaskord tõdema, et vanema põlvkonnaga on raske asju ajada. Vajad heakskiitu, ent kuidagi ei suuda sa neile meele järele olla.

KAALUD

Töö- ja äriasjad sujuvad kenasti. Inimesed on sinu suhtes heatahtlikud ja vastutulelikud. Jälgi, et dokumendid oleks vormistatud korrektselt.

SKORPION

Lõpeta üksinda norutamine ja rahaasjade pärast muretsemine. Sul on palju abi pereliikmete toetusest, räägi vaid oma lähedastega.

AMBUR

Tänase päeva tööülesanded suudad täita hiilgavalt. Vahest on sellest omajagu abi pikemaajaliste eesmärkide poole liikumisel.

KALJUKITS

Ära takerdu detailidesse. Vaata laiemat pilti ja lähene olukorrale loomingulisemalt ning asjad hakkavad paremini sujuma.

VEEVALAJA

Rahaasjade ajamisel on täna lihtne alt minna. Võid olukorda valesti hinnata, samuti võib keegi sulle meelega puru silma ajada.

KALAD 

Nii sõprade kui ka armastatud inimesega õnnestub olulistel teemadel rääkida. Usalduslikus õhkkonnas avaldad ka alusaid saladusi.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles