NÄDALAPROGNOOS Nüüd algab selle aasta kõige võimsam kuuloomine: oluline on soovida ja algatada targalt

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Kauaoodatud päikesevarjutus annab uutele algustele suure väe.
Kauaoodatud päikesevarjutus annab uutele algustele suure väe. Foto: Erakogu

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 8. – 14. aprill 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädal algab palju räägitud päikesevarjutusega, mis tähendab ühtlasti ka uue kuutsükli algust. Viimased paar nädalat on ilmselt paljude jaoks äärmiselt väsitavad ja kurnavad olnud ning võidi tunda, et energia on viimse piisani ära kulutatud. Nüüdsest aga hakkab energiatase taas tõusma ja on alanud soodne aeg kõige kasvama panemiseks.

Selle kuuloomise ajal tehtud algatused ja väljendatud soovid on väga võimsad ning neid võib näha ühel või teisel viisil täitumas järgmise poolaasta jooksul. Seepärast on oluline soovida ja algatada targalt. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval toimub päikesevarjutus ning Päike viibib ühenduses Chironiga. See tähendab, et meie hingehaavad ja paratamatud valukohad on üsna tugevalt fookuses. Elu toob esile teemad, milles tunneme end kuidagi ebakindla või puudulikuna ning millega meil on mingil määral ebamugav suhestuda. Ent see kõik toimub selleks, et valukohad saaks läbivalgustatud. Sügavam tõde on siin selles, et saame liikuda oma evolutsioonilisel teekonnal edasi vaid nendest valukohtadest läbi minnes. Nüüd on selleks aeg. 

Siit algab selle aasta kõige võimsam uus loomine. Miski, mis seni on hoidnud meid tagasi, tahab terveneda. Eriti tähenduslik on see nende inimeste jaoks, kes on kogenud elus mingisugust kuritarvitamist või liigset kontrolli, mis on kärpinud nende individuaalse eneseteostuse tiibu.

Samuti viitab saabuv uus energia, et on aeg igasugustest (kaas)sõltuvusmustritest väljuda ja vapralt oma teed minna. Isegi, kui esialgu on tunne veidi habras ja haavatav, siis tegelikult saab siit ainult edasi minna. See on võimas tervenemise algus, mida paljud on eneselegi teadmata oodanud.

Kolmapäeval jõuab Marss ühendusse Saturniga Kalades, mis aeglustab tegevusi, mida juhivad pimedad alateadlikud impulsid, hirmud, ebamäärased emotsioonid, sõltuvused, aga ka kollektiivne alateadvus. Nüüd võidakse saada aru, mida tuleb teha teisiti või ümber. Tuleb olla valmis, et teatavad tegevussuunad on blokeeritud. Ent takistus tekib ikka seal, kus motiivid pole olnud selged, puhtad või korrektsed. Ebaõnnestumisi ja pidurdumisi tuleks võtta siin eelkõige kingitusena.

Marsi ja Saturni omavaheline kohtumine on loomult kontrolliv, distsiplineeriv ja ka militaarne ning see leiab aset vee-elemendis, mis võib viidata ka sündmustele seoses mereväega või millegagi, mis toimub veekeskkonnas. 

Reedel jõuab retrograadne Merkuur ühendusse Päiksega ning algab Merkuuri Prometheuse faas - sümboolne tule kinkimine inimestele, mis tähendab, et keerulistes küsimustes hakkavad tekkima uued arusaamised, taipamised ja võimalikud lahendused. Mõistus avaneb sügavamale infole.

Samal ajal läheb täpseks Must Kuu Lilithi trigooni Uraaniga, mis näitab, et inimesed otsivad vabadust ja midagi uut. Vanad lahendused ei toimi enam ning on tohutu nälg uudsete kogemuste ja teadmiste järele. Sellises energias võivad kõik uudised tunduda vanad uudised, sest hing haarab juba millegi hoopis teistsuguse järele. 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 05.38–14.24

Neljapäeval kell 13.03–15.59

Laupäeval kell 17.45–20.45

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Merkuur on retrograadis 2. aprillist 25. aprillini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles