KLÕPS Tšellist Silvia Ilves nautis naistepäeva uue kallimaga! (6)

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Konstantin Sednev

Silvia Ilvese tegemisi täis naistepäev lõppes rahulikul ja romantilisel noodil, kui tšellist, veiniklaas käes, nautis õhtut koos oma kallima, foto- ja videograaf Kristo Puhmiga.

Ilvese postitatud videos naudib naine klaasi veini ning tema kõrval musitseerib kitarril tema kallim Kristo. «Naistepäeva õhtu!» kirjutas armunud Silvia klipi juurde. 

Foto: Kuvatõmmis Instagramist/Silvia Ilves

Jaanuaris kirjutasime, et Silvia Ilves on uuesti armunud. «Kristo on hetkel vajalik inimene mu elus ja ma ei tea, kuhu see välja tüürib. Elu on pidevalt üllatusi täis,» ütles Ilves toona ja sõnas, et tegu ei ole kindlasti eluarmastusega ning palub end mitte esitleda kui tohutult armunud naist.

«Kristo tuli mu ellu ajal, kui mul oli vaja toetavat inimest enda kõrvale – see on kõige suurem kingitus elus, jälle uskuda ja loota, sest usk, lootus ja armastus on elus tähtsad, eriti pärast nii mitmeid suhteid,» õhkas Silvia.

Loe lähemalt:

Märtsikuu tõi Silvia ellu suure elumuutuse ning naine kolis koos oma lastega uude korterisse Tallinna kesklinnas. «Kahe-kolme päevaga sain asjad ära veetud. Kuna ma ei raatsinud teisel päeval kolimismehi tellida, siis tegin kolimismeeste tööd ise ja vigastasin oma selga,» rääkis Silvia.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles