VIDEOINTERVJUU Saates «Tähtede täht» osalev Eleryn Tiit avaldas, miks ta pakkumise peale mitu päeva mõtlemisaega võttis

Copy
Eleryn Tiit.
Eleryn Tiit. Foto: Pilt videost

«Ilmselt üllatan ka iseennast ja seda ootan vist kõige rohkem,» tõdes lauljatar Eleryn Tiit, keda saab näha juba märtsis algavas talendisaates «Tähtede täht».

«Minu esimene emotsioon väga huvitaval kombel oli tegelikult ei,» tõdes Eleryn, kes seejärel võttis endale paar päeva mõtlemisaega, et pakkumist seedida. «Aga siis ma sain aru, et see on hirm ja ma kardan, et ma ei saa hakkama. Tegelikult ma ei tea siiamaani, kas ma saan hakkama,» arutles ta muiates ja avaldas lootust, et harjutamine on siiski edu võti.

«Pigem ikka vokaalne sooritus,» pakkus ta, et just see paneb teda enim muretsema, kuna tema lemmikžanri ehk poppi nimekirjas ei ole. «Eks siis vaatab, kuidas ma muusikali tämbri kätte saan; ooper – pole õrna aimugi; punk – väga kaugel minust,» loetles ta žanre, millega pole kokku puutunud. «Tegelikult ma usun, et saab olema põnev!»

«Äkki paneme panused eurodisko peale,» arutles ta selle üle, milline žanr tal kõige paremini välja võiks tulla. 

Vaata videost, millist eelnevat kogemust Eleryn enda trumbiks peab ja keda nimetab ta enda suurimaks konkurendiks:

Kanal 2 kevadprogramm toob ekraanile eelmisel aastal palju üllatusi ja meeleolukaid hetki pakkunud pühapäevaõhtuse muusikasaate «Tähtede täht» uue uhke hooaja. Juba märtsis ekraanile jõudev muusikaline telesõu esitab kaheksale tuntud ja armastatud Eesti artistile suure väljakutse – ausas võistluses selgitatakse välja parimast parim artist erinevates muusikažanrites, milleks on sel aastal ooper, džäss, muusikal, eurodisko, punk ja latiino.

Esimesed kolm osalejat on juba selgunud ning nendeks on lauljad Ott Lepland ja Carlos Ukareda ning näitleja Saara Nüganen.

Telesõud juhib Eesti parima meessaatejuhi tiitlit kandev Jüri Butšakov. «Tähtede täht» alustab 17. märtsil ning on ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles