VIDEOINTERVJUU Eesti Laulult otse talendisaatesse «Tähtede täht» sukelduv Carlos Ukareda: ma ei karda midagi

Copy
Carlos Ukareda.
Carlos Ukareda. Foto: Pilt videost

«Minust võib vabalt saada järgmine tähtede täht,» ütles noor laulja Carlos Ukareda, kes alles möödunud laupäeval lõppenud Eesti Laulu karussellilt otse talendisaatesse «Tähtede täht» suundub. 

«Äkki pungiga võibolla,» pakkus Carlos, millise žanriga ta Eesti rahva südame ära võiks võluda. 

Väljakutsele vastu minnes on Carlos enesekindel ja ütleb, et ei karda midagi. «Ma arvan, et ooper näiteks. Seal on kõrged noodid, vibrato, väga tehniline,» pakub ta žanri, mille harjutamisega tuleb tõenäoliselt enim vaeva näha.

«Vähe! Peaks rohkem ikka,» tõdes noormees muiates, et ka tantsimisega ta eriti palju kokku puutunud ei ole ning enese proovilepanek laulmise ja tantsimise ühendamisel on kindlasti garanteeritud.

Vaata videost, kui võistlushimuliseks Carlos ennast peab ja kui kindel on tema võidusoov:

Kanal 2 kevadprogramm toob ekraanile eelmisel aastal palju üllatusi ja meeleolukaid hetki pakkunud pühapäevaõhtuse muusikasaate «Tähtede täht» uue uhke hooaja. Juba märtsis ekraanile jõudev muusikaline telesõu esitab kaheksale tuntud ja armastatud Eesti artistile suure väljakutse – ausas võistluses selgitatakse välja parimast parim artist erinevates muusikažanrites, milleks on sel aastal ooper, džäss, muusikal, eurodisko, punk ja latiino.

Esimesed kaks osalejat on juba selgunud ning nendeks on laulja Ott Lepland ja näitleja Saara Nüganen

Telesõud juhib Eesti parima meessaatejuhi tiitlit kandev Jüri Butšakov. «Tähtede täht» alustab 17. märtsil ning on ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles