NÄDALAPROGNOOS Võib tulla palju tuliseid ja kontrollimatuid tegusid: nädal lõppeb kriitilise täiskuuga

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Laupäeval saabub täiskuu Neitsis.
Laupäeval saabub täiskuu Neitsis. Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 19. – 25. veebruar 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Alanud on nädal, mis võib tuua kaasa palju julgeid, impulsiivseid ja kirglikke tegusid. Kuu on kasvavas faasis ning laupäeval algab täiskuu Neitsis. Selleni juhatab meid aga läbi kogu nädala mõjus olev Veenuse ja Marsi ühendus Veevalajas.

See tähendab, et nüüd tekib paljudel tugev tung tegutseda selle nimel, mida nad soovivad saavutada või omada. Ent juhul, kui miski peaks seda protsessi blokeerima, võib tekkida ka omajagu frustratsiooni ja isegi agressiivsust. Ehk siis, kui inimesed ei saa, mida nad tahavad, võivad nad kasutada toorest jõudu.

Üldiselt aga on energia nüüd väga loov ja viljakas, sest läbi Veenuse ja Marsi toimub nais- ja meesprintsiibi ühildumine, mis leiab aset iga kahe aasta tagant. Paljud kogevad, et on justkui peatamatud, kuid selles hoos ei tohi kaotada pead. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Neljapäeval kell 9.14 läheb täpseks Veenuse-Marsi ühendus Veevalajas 6°57’, mis on tugevas mõjust juba teisipäevast kuni reedeni. Täpse ühenduse ajal tekib ka opositsioon Kuuga Lõvi märgis, mis viitab, et emotsioonid on võimendatud ning isegi dramaatilised. 

See võib olla äärmiselt kirglik aeg, kuid igal asjal on kaks poolt ning tugev kirg võib mõnikord väljenduda ka destruktiivselt. On hästi oluline, et sellele suurele energiale leitaks mingisugune väljund. Parimal juhul on see midagi, mis puudutab või ühendab paljusid inimesi, sest Veevalaja märgile meeldib tegutseda grupis.

Samuti võiks tegevus olla suunatud mingisuguste kõrgemate ideaalide saavutamisele. Selles energias on võimalik saata korda imelisi asju.

Laupäeval saabub täiskuu Neitsis 5°22', mis võib mõjuda seekord kriitiliselt. Võib-olla on eelnevatel päevadel millegagi üle pingutatud ning täiskuu aeg kutsub oma vigu parandama ja energiat tõhusamalt kasutama. 

Nüüd kulmineeruvad plaanid, teod ja otsused, mis sündisid septembri keskpaiku. Kui miski on sellest asjast pooleli või lahenduseta jäänud, võib see küsimus nüüd lõpupuändi saada. Rõhuasetus on aga detailidel, mis jäänud märkamata, vajavad viimistlust või muutmist. 

Üldiselt kutsub see täiskuu suuremale efektiivsusele ja korrale. Tajutavaid vigu või puudujääke võidakse aga üle paisutada.

Pühapäeval jõuab Veenus kvadraati Jupiteriga ning see on päev, mil moraal ja motivatsioon on madalad. Selles mõjus tihtipeale unustatakse tervislik toit ja kombed ning valdab soov lõõgastuda ja nautida. Teadlikkus on suureks abiks, kui tekib tunne, et tahaks lihtsalt ennastunustavalt elu mõnudesse sukelduda. Ent mõnikord võib seda endale lubada, miks mitte siis sel pühapäeval.

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kell 08.37–15.41

Reedel kell 06.17 – laupäeval 03.38

Esmaspäeval kell 09.35–16.30

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Retrograadsed planeedid puuduvad! Kõik planeedid on otseses liikumises kuni 2. aprillini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles