KLÕPSUD Laura Põldvere pühendas sõbrapäeval pereliikmetele armsad fotomeenutused

Elu24
Copy
Laura Põldvere.
Laura Põldvere. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

«Julgustan meid kõiki armastama ja hoidma üksteist veelgi enam. Ka teistel päevadel aastas,» kirjutab Laura Põldvere ühismeediasse tehtud südamlikus postituses. 

«Iga aasta teise kuu neljateistkümnes päev. Jagame üksteisele armastust rohkem kui oleme igapäevaselt harjunud. Ilus traditsioon,» kirjutab Laura Põldvere ühismeediasse tehtud postituses ja lisab: «Küll aga julgustan meid kõiki armastama ja hoidma üksteist veelgi enam. Ka teistel päevadel aastas. Sinu süda on Su lähedased. Minu süda on Minu lähedased. Mina hoian, hindan ja armastan neid meeletult - tee seda ka sina!»

Instagramis jagab lauljatar fotomeenutusi nii koos ema kui lahkunud vennaga.

Möödunud aasta oktoobris käis Laura koos ema Martinaga saates «Käbi ei kuku», kus tuli samuti juttu varalahkunud pereliikmest Gregorist. 

«Ega selle teemaga ei ole kerge elada. Ja sellest ei saa kunagi üle. See on teema, millega sa pead õppima elama,» tunnistas Martina Põldvere Vikerraadio saates. «Paratamatult tekib tunne, et mis õigusega sa edasi elad, kui sinu last enam ei ole.» 

Lahkunud venda meenutas raadiosaates ka Laura. «Ma mäletan seda päeva, kui ta sündis. Ma olin nii uhke ja õnnelik. Ostsime kimbu ja ma valisin sinise liblika oma väikese venna jaoks. Olin suur kaitsev õde,» ütles Laura. 

Loe pikemalt:

Laura Põldvere ema Martina traagiliselt lahkunud pojast: tänutunne aitas olla, ja et mul Laura, kelle nimel edasi elada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles