KLÕPS Pakendikeskus pööras Koit Toome pahameele kiirusepiirangute üle naljaks

Elu24
Copy
Koit Toome.
Koit Toome. Foto: Konstantin Sednev

«Meie juures võid teha oma ostud nii kiiresti, kui soovid,» reklaamib Pakendikeskus kavalalt enda toodet, vihjates ühtlasi Koit Toome mõned päevad tagasi tehtud postitusele, kus viimane väljendas pahameelt pealinna liikluskorralduse ja piirkiiruse langetamise üle. 

«Koit, meil kiirusepiirangut ei ole,» reklaamib Pakendikeskus enda rendikäru. «Meie juures võid teha oma ostud nii kiiresti, kui soovid. Meil on sajaga häid pakkumisi. Soovid osta kolmekümne või neljakümnega? Anna kuuma! Soovid kauba kohe koju vedada ja meie käruga ringi kihutada? Aga palun!» naljatavad nad, vihjates Koit Toome mõned päevad tagasi tehtud postitusele. 

Nimelt väljendas muusik pahameelt Tallinna liikluskorralduse ja piirkiiruse langetamise üle. «Autod lähevad meil aastatega aina paremaks, aga kiirused lähevad ainult alla,» kurtis Toome nii Instagramis kui ka Facebookis.

«Mis kuradi inimesed seal töötavad?» imestas ta. «Ma tahaks tõesti teada? Ma olen seda juba aastakümneid mõelnud, keegi näeb ikka sitaks vaeva, kuidas autojuhtide elu Tallinnas võimalikult sitaks teha.» 

«Iga poole aasta tagant jälle imestan, kes kurat selle jama on korda saatnud. Hakkame, jah, meie kliimas kõik rataste ja tõuksidega sõitma. Mul käib üks laps koolis, teine meie külas lasteaias + proovid ja trennid, kuhu kõik lapsed on vaja iga nädal kogu aeg viia. Ma tahan näha seda nupumeest, kes ütleb, mine f*****g bussiga, tõuksiga või jala...»

Loe pikemalt: 

«Kes kurat selle jama on korda saatnud!?» Piirkiiruse langetamine Tallinnas teeb Koit Toomele tuska

Viimastel aastatel on hakatud pealinna teedel vähendama piirkiirust kuni 30 km/h. Postimees vahendas jaanuari keskel, et 2024. aasta jooksul on kavas kogu Tallinna kesk- ja südalinn muuta 30 km/h alaks, erandiks vaid magistraaltänavad, kus jääb lubatud kiiruseks 40 km/h.

«Vastavalt hiljuti vastu võetud liikuvuskava eesmärkidele soovime tõsta jalakäijate ja kergliiklejate liiklusturvalisust. Loomulikult anname endale aru, et ainult liiklusmärk kõiki probleeme ei lahenda, seetõttu rakendame ka teisi meetmeid ohutuse parandamiseks,» rääkis abilinnapea Vladimir Svet jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles