VIDEO «Megaarmas koer!» Keiti Vilmsi unarusse jäetud lemmik ootab tänaseni varjupaigas uut peremeest

Elu24
Copy
Augustis võttis Keiti Vilms varjupaigast koera Madonna.
Augustis võttis Keiti Vilms varjupaigast koera Madonna. Foto: Varjupaikade MTÜ / kuvatõmmised Instagramist / Elu24 kollaaž

Aasta alguses raputas kõiki loomasõpru uudis, et kalamburist Keiti Vilmsi hülgas oma lemmiku Madonna. «Leidis tee tagasi sinna, kust ta võtsin, nii saab ta kellelegi teisele sama palju rõõmu ja abi pakkuda kui mulle,» kommenteeris Vilms toona. Armas koeratüdruk ei ole aga tänaseni uut peremeest endale leidnud!

Alanud aasta kolmandast päevast alates otsib mustvalge emane koer Madonna Tallinna varjupaigas taas kodu. Varjupaikade MTÜ kodulehel kirjeldatakse pikalt koera elukäiku, mis ei ole olnud vist kunagi leebe.

Madonna leidis 2023. aasta augustis kodu kalamburist Keiti Vilmsi juures, kuid Elu24-le laekunud vihje põhjal leidis koer aga varsti jälle tee varjupaika.

«Madonts pistis plehku tõesti, hea meel, et leidis tee tagasi sinna, kust ta võtsin, nii saab ta kellelegi teisele sama palju rõõmu ja abi pakkuda kui mulle. Ise kolin jaanuari keskel Aafrikasse Ugandasse, nii et lõpp hea, kõik hea,» kommenteeris Vilms toimetusele. 

Loe pikemalt:

AJUTINE LEMMIK?! 〉 Emakeele populariseerija Keiti Vilmsi koer jõudis omadega tänavale ja siis tagasi varjupaika: hea meel, et leidis tee sinna, kust ta võtsin

Kolme päeva eest postitas varjupaik ka TikToki platvormile koerast video, mis on tänaseks kogunud ligi 25 000 vaatamist. «Ta on oma lühikese elu jooksul pidanud läbi elama juba kaks hülgamist,» kinnitab varjupaik postitatud videos. «Nüüd on ta taas varjupaiga hoole all ja ootab oma inimest.»

«Megaarmas koer!» sõnab üks kommentaariumis. Ka teisedki lisavad, et võtaksid koera kohe endale, kui ei oleks juba lemmikut kodus. 

@varjupaik Märgi kommentaarides sõber, kes võiks Madonnale kodu pakkuda! 🐶 #eesti #eestitiktok #varjupaik ♬ La Isla Bonita - Madonn

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles