AJUTINE LEMMIK?! Emakeele populariseerija Keiti Vilmsi koer jõudis omadega tänavale ja siis tagasi varjupaika: hea meel, et leidis tee sinna, kust ta võtsin (8)

Copy
Augustis võttis Keiti Vilms varjupaigast koera Madonna.
Augustis võttis Keiti Vilms varjupaigast koera Madonna. Foto: Varjupaikade MTÜ / kuvatõmmised Instagramist / Elu24 kollaaž

«Koer kosus varjupaigas, raviti terveks, leidis kodugi, aga siis näitas saatus talle jälle oma morni nägu – Madonna on tagasi varjupaigas,» kirjeldatakse Varjupaikade MTÜ kodulehel kodu otsivat koera. Alles möödunud suvel pakkus täbara saatusega koerale kodu kalamburist Keiti Vilms, mõned kuud hiljem leiti koer tänavalt. 

Alanud aasta kolmandast päevast alates otsib must-valge emane koer Madonna Tallinna varjupaigas taas kodu. Varjupaikade MTÜ kodulehel kirjeldatakse pikalt koera elukäiku, mis ei ole olnud vist kunagi leebe.

«Tema varasem elukäik ei olnud kindlasti muhe. Varjupaika jõudis ta kõhuhädadega ning jäme kett kaelarihma küljes tolknemas. Piisavalt süüa ega inimeste hoolt polnud ta kunagi saanud,» võeti lühidalt kokku Madonna elu enne, kui ta varjupaika sattus.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles