ARMAS VIDEO Helen Adamsonile korraldati beebipidu: läksin sõbrannaga lõunale ja sain elu ühe kõige ilusama päeva osaliseks (1)

Elu24
Copy
Helen Adamson.
Helen Adamson. Foto: Erakogu

«Ma tõesti pole kunagi õnnest nii palju nutnud! See liigutas südame kõige sügavama põhjani,» räägib muusik Helen Adamson, kellele korraldati nädalavahetusel beebipidu. 

Oktoobri lõpus tuli ilmsiks, et muusik Helen Adamsoni ja elukaaslase Rene Lõhmuse pere saab peagi lisa, paar ootab esimest last. 

VIDEO 〉 Õnnesoovid! Lauljatar Helen Adamson on lapseootel

Nüüd jagab lauljatar Instagramis, et sõbrannad korraldasid talle beebipeo. «Läksin eile täiesti mitte midagi kahtlustamata sõbrannaga lõunale ja sain elu ühe kõige ilusama päeva osaliseks,» kirjutas ta Instagrami loos. «Ma tõesti pole kunagi õnnest nii palju nutnud! See liigutas südame kõige sügavama põhjani.»

Ühismeediasse tehtud pikemas postituses kirjutas Helen, et üks tema suurim unistus on olnud kogeda seesugust üllatust. «Kuna minu suurim kingitus on olla nähtud ja armastatud mulle oluliste inimeste poolt, siis aeg, mille keegi panustab selleks, et tuua mulle rõõmu ja korraldada minu jaoks midagi, mida ma hindan, täidab mind kõige enam,» kirjutab ta video juures.

«Sinna juurde fakt, et ma arvasin, et mulle pole võimalik üllatusi korraldada, kuna mu aju on hüper tähelepanelik. Olgu see rasedus või kõrgem tugi, aga ma ei saanud kuni viimase hetkeni mitte midagi aru! Seda enam tean, et tõesti olen teinud elus midagi väga õigesti, et mu ümber on selline seltskond naisi plus mu elukaaslane, kes kingivad mulle nii ilusa päeva.»

Vaata armsat videot! 

Novembri alguses jagas Helen vahvat videot, millega andis teada, et oodata on tüdrukutirtsu. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles