Allan Roosileht naasis raadiosse vaid ajutiselt: hommikuprogrammi tehes elad kindlas rütmis

Sten Talivee
Copy
Muusikali «Cats» esietendus Alexela kontserdimajas 27. septembril. Allan Roosileht.
Muusikali «Cats» esietendus Alexela kontserdimajas 27. septembril. Allan Roosileht. Foto: Erlend Štaub / Live Nation Eesti

Raadiohääl Allan Roosileht andis mõni aega tagasi teada, et naaseb raadioeetrisse ning asub juhtima Retro FM hommikuprogrammi koos Maris Kõrvitsaga. Tegu on küll vaid ajutise otsusega, ent Allanile see sobib, sest tema ellu mahub ka näiteks muretu kulgemine omas rütmis: «Oled oma aja peremees ja rutiinist kui sellisest ma puudust tegelikult ei tunne.»

Aeg vallutada eeter! Raadiohääl Allan Roosileht, kes on istet võtnud Retro FM hommikuprogrammi toolil, tunnistab, et oli pakkumisest uuesti raadiosse naasta meelitatud. Tema jaoks on raadio midagi, mis on talle alati südamelähedane olnud. 

«Muidugi üks asi, millega peab arvestama, on see, et näiteks hommikuprogrammi tehes tuleb sul oma elu seada nii, et magama tuleb minna varem ja mõned õhtused üritused ning sõpradega olemised jäävad ära. Panin kella helisema 4.45 ehk magama tuleb minna nii pool kümme,» jagab Roosileht mõtteid uuest ametist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles