UUED TUULED RAADIOS Retro FMi kuulajaid hakkab hommikuti tervitama Allan Roosileht

Elu24
Copy
Allan Roosileht
Allan Roosileht Foto: Madis Veltman

Retro FMi fännide jaoks algas uus aasta vägeva üllatusega, sest järgmisest nädalast hakkab raadiokuulajaid Maris Kõrvitsa kõrval tervitama Allan Roosileht, vahendab Sky portaal.

Pikalt raadioeetrist eemal olnud Allan Roosileht hakkab tervitama raadiokuulajaid esmaspäevast reedeni kell 6-10 koos Maris Kõrvitsaga.

Kas see tähendab, et Rauno Märksi, kes varem Kõrvitsa kõrval inimesi äratas, enam raadios kuulda ei saa? 

Sky portaal vahendab, et Märks on praegu komandeeringus, kus otsib kahe nädala jooksul võimalust Retro FMi laienemiseks Aasia turgudel ning naaseb jaanuari lõpus. Siiski ei täpsustata, kas ta Roosilehe ja Kõrvitsa kõrvale naaseb.

Üle pika aja tagasi raadios

Elu24 postkasti laekus möödunud kevadel küsimus: kuhu küll on kadunud raadiohääl Allan Roosileht? Viimati astus Roosileht üles Kanal 2 kevadises telesaates «Tähtede täht», ent raadioeetris teda igal hommikul ei kuule.

Toona sõnas Roosileht Elu24-le, et on praegu iseenda tööandja. «See tähendab, et teen täpselt nii palju, kui tahan. Kui oled terve elu igapäevaselt kella järgi töötanud, siis nüüd on selline tunne nagu koolipoisil suvevaheaja esimesel päeval ja nii iga päev. Ometi tahan aeg-ajalt ka publiku ees olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles