ÕRNUSHETK RANNAS Liis Lass näitas vilksamisi oma abikaasat (1)

Elu24
Copy

Maailmarändurist ärinaine Liis Lass jagab oma ühismeediakontol reisipilte peaaegu iga päev. Olgugi et eestlanna on sotsiaalmeedias aktiivne, on osa tema elust miski, mida Liis väga harva jagab: tema abikaasa.

Killukesi oma elust ja eelkõige reisidest jagab kunagi Eesti meelelahutusajakirjade esikaanel figureerinud Liis Lass tihti. «Püsi noor, hoia metsikust südames,» soovitab Liis ühe enda postituse pealkirjas.

Viimastel nädalatel on Liis jaganud fotosid mitmest Aasia riigist, sealhulgas Taist ja Malaisiast.

Nüüd on eestlanna ühismeediakontole potsatanud ka haruldane kaader Liisist ja tema kallimast. Fotol on paar õhtusel ajal rannas, Liis mehe süles. 

«Lõputu kogus hetki. Mis me ise valisime,» märkis Liis foto pealkirja. 

See on üle pika aja esimene foto, mida Liis enda abikaasast oma Instagrami-kontol jagab. «Minu abikaasa on tubli Eesti mees, ta on tagasihoidlik poiss. Ta on väheste sõnade mees, eelistab olla tagaplaanil ja ma ei pane seda pahaks. Ma igaks juhuks oma pere hoiaks endale,» rääkis Liis 2022. aasta sügisel eetris olnud «Roaldi retked» saates. Liis avaldas, et tema abikaasa on ühe suurkorporatsiooni tippjuht.

Ta lisas: «Ma poleks uskunud, et ma abiellun Eesti mehega. See tuli mulle üllatusena, aga ju see oli kusagil tähtedes kirjas, et see pidi nii minema.»

Tõenäoliselt on Liisi abikaasa sama härra, keda eestlanna oma kontol viimati 2021. aastal näitas. Toona näitas Liis isegi kirja, millel oli abikaasa varjunimi, milleks on härra Smith. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles