VIDEO Peaminister Kaja Kallas avaldab Stenbocki salajase kuusekaunistamise retsepti (2)

Elu24
Copy
Peaminster Kaja Kallas.
Peaminster Kaja Kallas. Foto: Madis Veltman

Peaminister Kaja Kallas jagas ühismeedias jõuluhõngulisi fotosid, kuidas ta Stenbocki majas tänavust kuusepuud ehib. «See aasta on kuusk kaunistatud piparkookidega, mis on Stenbockis ise tehtud, tore teistmoodi idee ja pealegi on nende lõhn on imeline,» õhkas Kallas oma Instagrami lugudes. 

«Kui Stenbocki tuuakse kuusk, siis on peaminister see, kes esimesena ehted kuusele riputab,» selgitab peaminister Kaja Kallas oma ühismeedia postituses toredat traditsiooni. Ta lisab, et talle see traditsioon tohutult meeldib.

Kuid seekord läks veidi teisiti. «Detsembri esimestel päevadel viibisin töövisiidil Dubais, kus võttis aset kliimakonverents COP28. Aga tagasi majja tulles sain kohe võimaluse enda poolt ikkagi mõned jõuluehted kuusele riputada,» nendib Kallas. 

Igal aastal on Stenbockis olev jõulupuu aga erinev. «See aasta on kuusk kaunistatud piparkookidega, mis on Stenbockis ise tehtud. Vahva ja teistmoodi idee, kuidas jõulupuud kaunistada, pealegi on piparkookide lõhn lihtsalt imeline,» 

Pärast tähtsat töövisiiti Dubais riputas ka Kallas enda poolt jõulukuusele ehted!

Kallase on oma ametlikul ühismeediakontol jagatud mitmeid Instagrami-lugusid, mille keskmes on Dubais toimuv üleilmne kliimakonverents COP28. 

Ühismeediapostituste põhjal selgus, et pikk reis Dubaisse algas peaministril lennureisiga Tallinnast Stockholmi. Selle eel koges aga peaminister midagi erilist.

Loe pikemalt: 

VIDEO 〉 Kaja Kallas koges lennureisi eel midagi erilist: kaks naist astusid mu juurde ja soovisid...

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles