VIDEO Kaja Kallas koges lennureisi eel midagi erilist: kaks naist astusid mu juurde ja soovisid... (33)

Elu24
Copy
Peaminster Kaja Kallas.
Peaminster Kaja Kallas. Foto: Madis Veltman

Peaminister Kaja Kallas on üks 200 riigi esindajast, kes osaleb Dubais toimuval ülemaailmsel kliimakonverentsil. Sinna minnes koges aga peaminister midagi erilist. 

Peaministri Kaja Kallase ametlikul ühismeediakontol on viimase ööpäeva jooksul jagatud mitmeid Instagrami-lugusid, mille keskmes on Dubais toimuv üleilmne kliimakonverents COP28.

Ühismeediapostituste põhjal selgub, et pikk reis Dubaisse algas peaministril lennureisiga Tallinnast Stockholmi. Selle eel koges aga peaminister midagi erilist.

«Lennul Eesti-Stockholm juhtus ka midagi väga armsat,» avaldati peaministri Instagrami kontol. «Kaks naisterahvast astusid mu juurde ja soovisid enda pardapileti peale autogrammi ning andsid mulle töövisiidile kaasa inspireerivaid sõnu,» kirjeldati postituses olukorda, mis enne lennureisi aset leidis.

Videos on kuulda, kuidas kaks eestlannat Kallaselt autogrammi küsivad. «Eriline lend täna,» kommenteerib keegi video taustal. «Issand kui äge,» kommenteeris Kallase autogrammi saanud eestlanna, teine lisas: «Nii lahe.»

Kommentaarid (33)
Copy
Tagasi üles