VIDEO Rekordilise võiduseeria omanik Tiina naaseb täna mälumängusaates ekraanile

Elu24
Copy
Tiina Klooster.
Tiina Klooster. Foto: Kuvatõmmis saatest

Täna õhtul kell 20.00 leiab Kanal 2 menukas mälumängusaates «15 küsimust» aset oodatud kohtumine, kui ekraanile naaseb rekordilise võiduseeria omanik Tiina Klooster. Vastamisi läheb ta õnnelike kaotajate turniiri võitja Janek Suguliga.

Tiina Klooster on mälumängusaates «15 küsimust» võitnud järjest 14 mängu ja teeninud kokku 2800 eurot. Pärast kahenädalast puhkust, mil ekraanil oli õnnelike kaotajate turniir, tunnistab Klooster, et on valmis järjekordseks mänguks.

Õnnelike kaotajate turniir andis võimaluse neile mängijatele, kes on mängus napilt võidust ilma jäänud. Kahe nädala jooksul osales turniiril kokku üheksa nutikat inimest. Esmaspäeval lõppenud finaalis alistas masinaehituse projektijuht Janek Sugul oma viimase vastase Eva-Kristina Vatsfeldti, kelle ema Pille Vatsfeldt on samuti saates edukalt osalenud.

Suguli sõnul on ta suur mälumängude fänn ning ka saadet «15 küsimust» on ta vaadanud juba algusest peale. «Olen väga põnevil, et saan Tiinaga mängida,» ütleb ta enne tänast saadet. «Annan endast parima,» on mees optimistlik.

Kellele kuulub tänase mängu võit, selgub juba kell 20.00 Kanal 2 ekraanil. Saadet juhib Jüri Butšakov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles