KLÕPS Liis Lemsalu naudib beebimulli: meil on kõik superhästi (1)

Elu24
Copy
Liis Lemsalu EMA 2022 laval.
Liis Lemsalu EMA 2022 laval. Foto: Konstantin Sednev

Möödunud nädalal esiklapse ilmale toonud Liis Lemsalu jagab ühismeedias, et naudib täiel rinnal beebimulli.

Neljapäeval äsja ilmale tulnud lapsest esimest fotot jaganud lauljatar Liis Lemsalu (31) tänab oma Instagrami loos kõiki õnnitlejaid ilusate soovide eest. «Nii tore on tunda sellist armastust teie poolt,» märgib ta.

«Meil on kõik superhästi ja me naudime seda beebimulli nüüd vaikselt edasi,» lisab Liis, avaldades beebist ka uue pildi.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Esimest fotot möödunud nädalal sündinud lapsest jagas Liis mõned päevad tagasi, kirjutades mustvalge foto juurde: «Elu ilusaim november». Lapse sugu ei ole Liis siiani avalikuks teinud.

Lapseootusest teatas ta juunis, kui kirjutas Instagramis: «1 + 1 = 🐣. Meie kõige ilusam saladus!»

Armsal fotol hoidis Liis õrnalt oma kosuvat beebikõhtu. Pildi juurde märkis ta ka oma elukaaslase Karl-Erik Kodu, kes tegeleb ettevõtlusega.

Loe pikemalt: MILLINE ÜLLATUS 〉 Muusik Liis Lemsalu on lapseootel: meie kõige ilusam saladus

Veel kuni septembri lõpuni andis lauljatar kontserte, kuid tunnistas «Õhtu!» saates, et enam lava peal ringi ei hüppa ega karga.

«Minu sees on praegu nii palju erinevaid emotsioone, et ei oskagi tegelikult kõike sõnadesse panna... Armastan oma tööd ja ma armastan oma fänne. Aitäh, et mind toetate ja olemas olete, näeme juba varsti lavalaudadel,» jagas ta enne beebipuhkusele minekut Instagramis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles