VIDEO Draakonite uues muusikavideos jagab hellushetki Evelin Võigemast uue kallimaga

Elu24
Copy
Evelin Võigemast ja Jonas Kaarnamets.
Evelin Võigemast ja Jonas Kaarnamets. Foto: Taavi Sepp

«On viimane nädal, et saata meile kallistused ja saada osa meie uuest muusikavideost,» teatab Ewert and The Two Dragons ühismeedia vahendusel, et 8.detsembril tuleb välja nende uus singel «Hold Me Now», millega pääseti Eesti Laulu eelvooru. Bänd märgib, et uues muusikavideos saavad osaleda aga kõik nende fännid! 

Juba loetud nädalate pärast ilmub Ewert and The Two Dragons'i uus singel «Hold Me Now», millega pääseti edasi ka Eesti Laulu eelvooru.

Bänd tegi avaliku üleskutse oma fännidele nende muusikavideos osalemiseks. Osalemine on aga väga lihtne, tuleb saata vaid video, kus oled kallistamas oma sõpra, armsamat, pereliiget või lemmiklooma. 

Tänaseks on videoid saadetud juba  Eestist, Lätist, Kanadast, Indoneesiast, UK’st, Poolast, Hollandist ja Taanist ning sealhulgas näeb videotes ka tuntud Eesti nägusid. 

Draakonite ühismeedias jagatud videoklipist on näha, et kallistamisevideoid on saatnud nii Maiken Pius kui ka Jalmar Vabrana. Samuti on uues muusikavideos hellushetki jagamas oma uue kallimaga ka Evelin Võigemast

Möödunud vabariigi 32. taasiseseisvumispäeval otsustas Võigemast tulla avalikkuse ette enda uue kaaslasega, kellega ka kehakeelt tagasi ei hoitud. 

Evelini kaaslane on 29-aastane muusik Jonas Kaarnamets, kes on eesti kitarrist ja laulukirjutaja. Ta on tuntud indie-bändi Frankie Animal asutajaliikmena. 2020. aasta märtsis andis ta oma soolodebüüdina välja lühialbumi «Buda.01», mis valmis Budapestist inspireeritud helipäevikuna Jonas.f.k (tuletatud lühendist JFK) nime alt.

Loe pikemalt: 

FOTOD 〉 Käsikäes! Evelin Võigemast saabus roosiaia vastuvõtule salapärase noormehe seltsis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles