VAHVA VIDEO Õpilased parodeerisid kooli sügispeol legendaarset Anne Veskit

Elu24
Copy
Anne Veski
Anne Veski Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Möödunud nädalal toimus Tallinna Prantsuse Lütseumis suur sügispidu, kus tuli koolinoorte esituses lavale ka Anne Veski «Hea tuju laul». Legendaarne lauljanna jagas videot ka enda ametlikul Facebooki lehel! 

Pühapäeva hommikul jagas ka armastastud laulja Anne Veski ka oma ametlikul Facebooki lehel toredat videot. «Selline tore video Tallinna Prantsuse Lütseumi sügispeolt, kus esitati ka «Hea tuju laulu». Nii nagu minu Hea tuju laulu videos, nii ka siin on taustal tantsijad ja nii nagu minul, on ka siin lauljal seljas samasugune punane kleit,» kiidab Veski. «Kiitus lastele ja ka meistrile, kes selle ilusa punase kleidi tegi.»

Reedel toimus ka Tartu Tamme gümnaasiumi särav sünnipäevaball, kus koolipere rõõmuks astus lavale ka armastatud muusik Stig Rästa, kes esitas ka kuulsat 2015. aasta eurolugu «Goodbye to Yesterday». Kuna lugu on originaalis duett, mõtles muusik, et peaks kutsuma kellegi koos endaga lavale.

«Ütlesin, et peaksin võib-olla kellegi lavale kutsuma, ja siis öeldi mulle, et kutsuksin Stella,» ütleb Stig. Tema duetipartner oli reede õhtul andekas noor muusik Stella Seim, kes musitseerib ka tüdrukutest koosnevas ansamblis Vennad. 

Loe pikemalt: 

VIDEO 〉 Kooliballil esinenud Stig Rästa kutsus õpilase lavale, tulemuseks imeilus duett

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles