UUED TUULED? Muusik Alen Veziko pani oma kitarrid müüki

Elu24
Copy
Alen Veziko meenutas kokkupuuteid hullunud fännidega.
Alen Veziko meenutas kokkupuuteid hullunud fännidega. Foto: Toni Läänsalu / Postimees

«Kindlasti ei tohi sa lõpetada laulmist!» nendivad mitmed Alen Veziko postituse all, kus viimane teatas, et paneb enda kitarrid müüki. Toimetusele kinnitas muusik, et punkti ta muusikuteele veel siiski ei pane. 

«Hiljuti sain kirja ühelt oma «andunud fännilt», kes ütles: «Palun ära enam laula, nii kole on!»» kirjutab muusik Alen Veziko enda Facebookis. «Nüüd ei tea, kuhu pöörata oma ärapõlatud pilku ja kuidas vaigistada vaevatud hinge.»

Postituses nendib Veziko, et paneb enda kolm kitarri müüki. «Panen müüki oma kitarrid ja hakkan hoopis traktoristiks, nagu proua soovitas!» lisas ta naljatledes. 

Toimetusele nentis Veziko, et päris kõiki muusikainstrumente ta maha ei müü.

«Üks kitarr jääb ikka alles... Järgnevaks kaheks aastaks on kontsertide plaanid paigas. Mul on veel paari albumi jagu materjali ja siis vaatame edasi,» ütles ta. Vastates küsimusele, miks siiski on kitarrid pandud müüki, sõnas muusik: «Esiteks ei esine ma enam nii palju kui varem ja asjad seisavad.» 

Kitarride vastu tunnevad tema sõnul aga paljud inimesed huvi!

Postituse alla on fännid jätnud ohtralt südamlikke kommentaare. «See laulmine sobib väga hästi sulle. See, kes sulle ütles, ei oska ise laulda. Minu üks lemmikuid oled. Jätka samas vaimus,» kirjutas näiteks üks. «Kindlasti ei tohi sa lõpetada laulmist!» ütleb teinegi. «Laula aga edasi, sul on meeletult kaunis hääl.»

Tänavu suvel rääkis Veziko avameelselt ületöötamisest ja sellest, kuidas see lõpuks tervisele hakkas. 

«Kõik teame, et kui tunned, et hakkab üle käte minema, tuleb juhe seinast välja tõmmata. Seda on raske teha, kui kõik asjad on pooleli, aga... Minu jaoks oli see tohutu ehmatus. See raputas ikka korralikult ja pani mõtlema, et mul on kaks last, kellest üks on veel väga väike. Et end ikka edaspidi ka oleks...» rääkis ta toona. 

Loe pikemalt: 

ÜLETÖÖTAMINE VIIS HAIGLASSE 〉 Alen Veziko avameelselt läbipõlemisest: kui pauk ära käis, pani ikka mõtlema, mul on kaks last...

Alen Veziko.
Alen Veziko. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles