ületöötamine viis haiglasse Alen Veziko avameelselt läbipõlemisest: kui pauk ära käis, pani ikka mõtlema, mul on kaks last...

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Alen Veziko
Alen Veziko Foto: Rita Talisoo

«Kõik teame, et kui tunned, et hakkab üle käte minema, tuleb juhe seinast välja tõmmata. Seda on raske teha, kui kõik asjad on pooleli, aga...» mõtiskleb Alen Veziko, kellele töörabamine ühel hetkel tervisele hakkas. «Selline tunne oli, et sain südameataki. See valu oli nii suur.»

«Tundsin ennast juba mitu nädalat halvasti ja plaanisin «kohe» veidi puhata... No ei jõudnud selleni,» räägib muusik Alen Veziko, kes mõned nädalad tagasi teatas ühismeedias, et Raudmees on hetkeks rivist väljas. «Tüüpiline eesti mees, ületöötamine on selle nimi.»

Veziko sõnul oli see täiesti tavapärane suvepäev. «Plaanisin suvetuuri, tegin reklaamikampaaniat ja plaanisin maja värvima hakata,» meenutab ta kolme nädala tagust päeva. Ühel hetkel tundis ta rinnus tugevat valu. «Selline tunne oli, et sain südameataki, vererõhk oli väga kõrge.» Rinnust läbi käinud valu oli muusiku sõnul hirmutav. «See valu oli nii suur... Isegi mulle eesti mehena sai väga ruttu selgeks, et tuleb kohe arsti juurde minna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles