NÄDALAPROGNOOS Paljudel on ees uued algused ning tuhast tõusmine: nädal toob kingitusi

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Üle kahe aasta jõuab Päike taas ühendusse Marsiga - on aeg oma jõud ja vägi tagasi saada.
Üle kahe aasta jõuab Päike taas ühendusse Marsiga - on aeg oma jõud ja vägi tagasi saada. Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 13.–19. november 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädal algab kuuloomisega ehk sünnib uus kuutsükkel ning varjutuste periood saab selleks korraks läbi. Algav kuuloomine on aga päris võimas.

Loe lähemalt: KUULOOMISE HOROSKOOP 〉 Ees on tõeliselt vägev kuutsükkel: suur jõud viib kõiki edasi ja üllatustest ei pääse

On lootust, et nädal toob paljudele kergendust, vabanemist ja ka lihtsalt rohkem voolamist ja paremaid suhteid, kui viimasel ajal on tavaks olnud. Pea kogu nädala (esmaspäevast reedeni) liiguvad Merkuur ja Veenus harmoonilises sekstiilis, siludes inimsuhteid ning püüdes tuua rohkem mõistmist ja läbisaamist. 

Nädalalõpus jõuavad aga Päike ja Marss ühendusse, mida juhtub korra üle kahe aasta - isiksus ja tahtejõud sulanduvad kokku ning võimenduvad Skorpioni märgis. Siin on tegelikult väga suur jõud taga, mis paneb looma ja tegutsema ning vajadusel fööniksina tuhast tõusma. 

Tundub, et uus kuutsükkel vähemalt esialgu vabastab meid mingisugusest koormast, mida oleme mõnda aega kandnud, ning kõik võib päriselt edasi liikuda! Varjutuste perioodi kaose asemele on tekkimas kindlamad sammud ning oma jõud saadakse tagasi.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval kell 11.27 algas kuuloomine Skorpionis ja kell 19.20 läheb täpseks Päikese opositsioon Uraaniga. Paljude inimeste jaoks on see esmaspäev, kui mitte välises elus, siis vähemalt sisemises elus mingisugune taassünni kogemus. Oleme pimedast tunnelist läbi tulnud ning Uraan saadab oma elektrilisele sädeme, mis äratab teadvuses võime näha uusi võimalusi, seal kus enne olid vaid barjäärid. 

Päev võib tuua üllatusi ning kuigi neid võib jaguda kummalegi poole, on nüüd kaalukauss juba positiivsemate üllatuste poole kaldu. Parim asi, mida ise siinjuures teha, on igasugu vanad mustrid ja tunded lahti lasta. 

Kolmapäeval läheb täpseks Merkuuri sekstiil Veenusega, mis on mõjuväljas koguni esmaspäevast reedeni. See seis on meile õnnistuseks, kuna parandab suhteid, soosib paremat mõistmist ja läbisaamist, avab inimesi ning julgustab oma mõtteid teistega rohkem jagama. See on sotsiaalne ja helge energia, mida me kõik praegusel hallil ja sombusel ajal vajame. 

Reedel jõuavad Päike ja Marss trigooni Neptuuniga ning seegi mõju on kingitus omaette. Meie isiksus ja tahe joonduvad sügavaimate unistuste, hingesoovide ja ka empaatiavõimega. Aeg on ideaalne loominguliseks ja hingeliseks tegevuseks, ent ka oma unistuste nimel tegutsemiseks, mis need unistused ka poleks. Paljud ilmselt tunnevad, et tahavad reedel lõõgastuda ja teha midagi inspireerivat - tuleb järgida oma hingekutset.

Ainult neile, kes vaevlevad sõltuvuste küüsis, võib see aeg osutuda väljakutseks, kuna hingekutse aetakse segamini sõltuvusliku vajadusega. 

See seis võib lisaks anda soovi kedagi päästa, keda näeme hädas olevat. 

Laupäeval kell 07.41 läheb täpseks Päikese ühendus Marsiga, kuid need kaks tulist planeeti liiguvad koos juba 15. kuni 21. novembrini. See on uue Päikese-Marsi tsükli sünd, mis täidab inimesed uue energiaga ning suunab aktiivselt tegutsema. Eelmine leidis aset 2021. aasta 8. oktoobril. Päike ja Marss justkui saavad kokku, et kooskõlastada omavahel tegevuskava järgmiseks kaheks aastaks - kuidas ja mille nimel tuleb võidelda ja tegutseda. See näitab ka, millist tüüpi sõdalane tuleb siis esile. 

Eelmine kord kandis ühendus haavatud sõjamehe tähendust, kuna jäi opositsiooni Chironiga Jääras. Seekord on aga kõige lähedasem aspekt trigoon Neptuuniga - see annab indu tegutseda mingi kõrgema visiooni nimel ning on justkui rüütellik. Uuest Päikese-Marsi tsüklist tuleb nädalalõpus eraldi artiklis juttu.

Lisaks  liigub asteroid Knight ühenduses Kuu Põhjasõlmega: TAEVAKIVID NÄITAVAD 〉 Asteroid Knight: milles oled rüütellik ja millised rüütlid saabuvad su teele?

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 01.03–04.23

Neljapäeval kell 00.56–09.42

Laupäeval kell 10.27–13.28

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Neptuuni retrograad lõppeb 6. detsembril.

Jupiteri retrograad lõppeb 31. detsembril.

Uraani retrograad lõppeb 27. jaanuaril.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles