Lapseootel Charlene Rennit põgenes külma eest Abu Dhabisse: esimene reis ristivanemate juurde

Sten Talivee
Copy
Charlene Rennit.
Charlene Rennit. Foto: promo

Hiljuti lapseootuse uudisega avalikuks tulnud kultuuriprodutsent Charlene Rennit naudib Abu Dhabit koos sõbra, muusik Rolf Roosalu seltsis. «Esimene reis meie ristivanemate juurde,» kirjutas Rennit sotsiaalmeedias jagatud foto juurde.

Selle aasta oktoobris tunnistas Charlene Rennit pärast Tallinn Fashion Weekil modellina ülesastumist, et on tõepoolest lapseootel. Õhtulehega vesteldes avaldas Rennit, et lapse isaks on Tarkvarafirma Helmes asutaja ja tegevjuht Jaan Pillesaar.

Nüüd on aga külm kliima Charlene'is kasvatanud soovi reisida ja mis oleks praegusel aastaajal veel paremaks sihtkohaks kui soe Abu Dhabi, kus Rennit ka aastaid resideerunud on. 

«Esimene reis meie ristivanemate juurde,» kirjutas Rennit sotsiaalmeedias jagatud foto alla. 

Foto: Kuvatõmmis Charlene Renniti Instagramist

Reisikaaslaseks valis endale naine muusikust sõbra Rolf Roosalu, kes ka enda Instagramis on jaganud meeliülendavalt ilusaid kaadreid sinise vee ja kristallvalge liivaga randadest –puhkus missugune!

Kahekesi on külastatud ka muuseume ja nauditud kunsti. Charlene postitusest selgub, et Rolfi jaoks on see esimene kord Abu Dhabis. Rolf seevastu annab oma jälgijatele teada, et on Abu Dhabis oma tasakaalu leidmas ja tunneb, et iga päev on kui uus päev paradiisis.

«Selleks, milleks sõbrad loodud on, aitäh sulle päeva eest,» kirjutas Roosalu oma postituse alla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles