HEADUS JA KURJUS KÄSIKÄES Põlengus kodu kaotanud nelja lapse ema: palju on aidatud, aga ka sõimatud

Copy
Tulekahjus kannatada saanud Viljandi kortermaja esine laupäeva pärastlõunal.
Tulekahjus kannatada saanud Viljandi kortermaja esine laupäeva pärastlõunal. Foto: Elu24

«Väga paljud inimesed helistasid ja pakkusid abi. Riideid, talvemütse, kindaid... Aga oli ka neid, kes hakkasid mind sõimama selle eest, et miks just mina abi saamisega nii palju tähelepanu saan ja on ka teisi, kes abi vajavad,» hakkab Viljandis kortermaja põlengus kodu kaotanud naise hääl värisema, otsides oma abipalvetele justkui selgitust. «Aga ma ju päriselt kaotasin kodu ja mul on väikesed lapsed...»

Reede õhtul süttis Viljandis Toome tänaval neljakordne maja. Korterelamu esimesel korrusel elanud Kadri palub nüüd heade inimeste abikätt. «Jõudsin toast haarata vaid paar laste talvekombet ja telefoni. Muud meil ei ole,» on koduta jäänud Kadri ahastuses. «Viljandi linn pakkus meile ööbimiseks turvakodu, aga see ei ole nelja lapsega parim lahendus. Nad on niigi kõigest väga šokis,» räägib Kadri, kes palus Facebooki tehtud postituses, et oleks tänulik nii peavarju, lasteriiete kui ka toidu eest.

LOE PIKEMALT: NELJA LAPSEGA ÜKSIKEMA VAJAB ABI 〉 Viljandi põlengus kodu kaotanud naine on riiete ja peavarjuta: Oleksin tänulik laste talveriiete ja toidu eest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles