TOHOH Õllesummeri piletid kadusid kiiremini kui vaht õllekannult! Peaprodutsent: saime inimestelt pahaseid kirju ja sõnumeid

Elu24
Copy
Õllesummeri viimane päev.
Õllesummeri viimane päev. Foto: Madis Sinivee

Kolmapäeva hommikul Piletilevis müüki paisatud Õllesummeri 30. juubeli sooduspiletid olid õhtuks läbi müüdud! Festivali peaprodutsent Reno Hekkonens avaldab, et tänasest paisati müüki veel 5000 sooduspiletit. 

Teisipäeval tuli ilmsiks, et menukas festival Õllesummer tuleb taas.

«Aeg selleks on küps ja nüüd me lihtsalt tegime selle lükke ära,» ütles Reno Hekkonens vastuseks küsimusele, miks nad otsustasid Jantsoniga ürituse tagasi tuua. «Ma arvan, et see festivaliala ja -melu on seal oma parimas võtmes,» lisas Jantson teisipäeval toimunud pressikonverentsil.

VIDEOINTERVJUU 〉 Restoraniärimees Sten-Erik Jantson toob lauluväljakule tagasi Õllesummeri: festivali ala ja melu on seal oma parimas võtmes

Ehkki 30. juubelit tähistav Õllesummer toimub Tallinna lauluväljakul järgmisel aastal 3.–6. juulini, on piletid juba müügil.

18. oktoobril paisati Piletilevis müüki 5000 erihinnaga sünnipäevapiletit. Esimesed 5000 neljapäevapassi sai soetada hinnaga 30 eurot ja ühepäevapileti hinnaga 15 eurot.

Eile hommikul müüki paisatud sooduspiletid olid aga õhtuks läbi müüdud. Fännidel põhjust muretsemiseks ei ole.  «Tahame Õllesummeri suurt tagasitulekut alustada positiivse sammuga, seega lisasime müüki veel 5000 erihinnaga sooduspiletit,» teatab suurfestivali peaprodutsent Reno Hekkonens. «See peaks lahendama eileõhtuse tekkinud pahameele, mil saime palju kirju ja sõnumeid, kus inimesed olid pahased, sest ei jõudnud kiiresti reageerida,» tõdes Hekkonens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles