KLÕPS Egert ja Piret Järvis-Milder pühivad perega Eestimaa tolmu jalgadelt: selle aasta viimane kaader kodumaalt

Elu24
Copy
Egert Milder ja Piret Järvis-Milder.
Egert Milder ja Piret Järvis-Milder. Foto: Taavi Sepp

«Igatahes kohvrid on seal taga ja me oleme valmis kolima Eestist ära...» nentis muusik Egert Milder ühismeediasse postitatud videoklipis.

«Selle aasta viimane kaader kodumaalt,» teatab muusik Egert Milder ühismeedias, jagades armsat klõpsu Tallinna lennujaamast. 

«Praegu me siis sõidame lennujaama,» jagas muusik videoklippi ka Instagrami loos, kus avaldas ühtlasi, et sihtkoht on Pariis. «Igatahes kohvrid on seal taga ja me oleme valmis kolima Eestist ära, praeguse seisuga uue aastani, siis vaatame edasi, kuidas plaanid muutuvad,» rääkis Egert. 

Nähtavasti on oodata peagi uut reisisarja. Ka postitatud foto all kommentaariumis tunnistab Egert: «Kui aus olla, siis ei kujuta täpselt ette, kuidas kahte käru lükates reisisaadet filmida saab, aga no pea ees vette.» 

Selgub ka, et Pariisi kauaks ei jääda ja uut reisisaadet minnakse filmima hoopis Marokosse.

Vahva seikluse võttis pere ette ka möödunud aastal, kui Piret ja Egert kolisid pisitütre Milliga kolmeks kuuks Taisse, et jäädvustada seal pere seiklused reisisarjana.

Loe ka:

Piret Järvis-Milder vastvalminud reisisarjast: see on kindlasti kõige isiklikum projekt

Piret ja Egert abiellusid 2017. aasta 3. augustil Gruusias Thbilisis. Tänavu augusti alguses tähistas paar oma kuuendat pulma-aastapäeva.

2020. aasta augustis said nad esimest korda vanemateks, kui sündis tütar Milli. Selle aasta märtsis sai pere lisa, kui sündis poisslaps, kes sai nimeks Max Milder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles