Ilmateadustajaks pürgivad mitmed tuntud näod. Muusik Margit Tali: veebruaris läks täide minu esimene unistus

Elu24
Copy
TV3 uudistesaate ilmateadustajaks kandideerib teiste seas ka otepäälane Margit Tali.
TV3 uudistesaate ilmateadustajaks kandideerib teiste seas ka otepäälane Margit Tali. Foto: TV3

TV3 uudistesaates näeb peagi uusi ilmateadustajaid, kelle valikul saavad kaasa rääkida ka televaatajad. 

Konkursile laekus sooviavaldusi enam kui poolesajalt ilmateadustajaks pürgijalt, kelle seast pääses videovooru kümmekond ja lõpphääletusse kõigest üheksa inimest: Oliver Tomingas, Margit Tali, Henrico Rattasepp, Doris Kahu, Tair Helm, Käty Piirisild, Raili Stina Reidla, Joosep Järve ja Kerttu Jõgi.

Ilmateadustajaks pürgib aga mitu eestlastele tuntud nime.

Nende seas muusikud Margit Tali ja Henrico Rattasepp. Viimase tegemistest kirjutas Elu24 eelmise aasta alguses, mil Henrico tuli välja retrohõngulise debüütsingliga. Lauljanna Margit Tali teeb kaasa aga energilises tantsubändis Margit Tali Bänd, mis koosneb neljast muusikust.

«Veebruaris läks täide mu esimene unistus, kui sain kampa lüüa Star FM-i hommikuprogrammiga ning andsin puhkepäevi põhituumikule,» pajatab Margit Tali Elu24-le. «Mäletan hästi, kui käisin Star FM-is 10 aastat tagasi esimest korda intervjuud andmas ja tulin stuudiost välja ja ütlesin oma sõbrannale, et see on päriselt see, mida teha tahan, kui suureks kasvan.»

Täna 10 aastat saab Tali põgusalt nautida raadiotööd. «Märkasin TV3 majas, kui ägedad inimesed seal töötavad. Ja üleüldsielt, kui paeluv on raadio- ja teletöö. Kui olin lõpetanud ühe raadionädala, nägin, et uudistesaade otsib ilmateadustajat ja siis oli tarvis lihtsalt 1+1 kokku panna,» nendib Tali.

Musikaalne on ka ilmateadustajaks pürgiv Joosep Järve, keda ehk nii mõnigi televaataja mäletab Kanal 2 menukast saatest «Ma näen su häält».

Ka Kerttu Jõgi nimi on ilmselt paljudele tuttav, kuna Kerttu kallim on superstaari saatest tuule tiibadesse saanud muusik Artjom Savitski.

Tänavu suvel tähistas paar esimest koosoldud aastat. «Esimene aastapäev! Armastan sind kuuni ja tagasi 300 korda!» kirjutas muusik Instagrami tehtud armsas postituses.

KUUMAD FOTOD 〉 Muusik Artjom Savitski tähistab kallimaga aastapäeva

Televaatajad on oodatud videovooru pääsenud kandidaatide seast oma lemmikut valima kuni 13. oktoobrini SIIN. «TV3 uudiste» uued ilmateadustajad selguvad rahva ja teletegijate ühisel otsusel. 

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles