PROHVETLIK? Rammsteini solisti Till Lindemanni uues muusikavideos on teadvusetud naised ja uimastid

Sten Talivee
Copy
Rammsteini solist Till Lindemann 2022. aastal.
Rammsteini solist Till Lindemann 2022. aastal. Foto: IMAGO / Gonzales Photo / Sebastian Dammark / IMAGO / Gonzales Photo / Scanpix

Rammsteini solist Till Lindemann, kes on viimase aasta jooksul olnud erinevate skandaalide keskmes, on pälvinud nüüd tähelepanu seoses uue muusikavideoga. Muusikavideos on kuvatud alasti naisi koos artistiga lennukis, kus Lindemann mängib peaosa. «Video kommentaarium on täielikult suletud,» kirjutab Soome väljaanne. 

Soome väljaanne Seiska kirjutab Rammsteini solisti Till Lindemanni uuest muusikavideost, mis on tekitanud paljudes vaatajates küsimusi. Video sisu on vägagi skandaalne, arvestades seda, millistes draamakeeristes Lindemann viimase aasta jooksul pöörelnud on.

Lindemann sattus skandaalide küüsi selle aasta varasuvel, kui tema suhtes alustati uurimine seoses väidetava uimastamise ja seksuaalkuritegudega. Mõne aja möödudes küll uurimine lõpetati, ent selle aja jooksul rünnati Rammsteini kontorit, Lindemann ise andis kinga oma assistendile ja sai hundipassi Saksa kirjastuselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles