TEEB KADEDAKS? Just nii tänab fitnesskaunitar Erna Husko oma mänedžeri

Sten Talivee
Copy
Fitnessikaunitar Erna Husko.
Fitnessikaunitar Erna Husko. Foto: Erna Husko erakogu

Fitnesskuninganna Erna Husko postitas sotsiaalmeediasse tänuavalduse oma mänedžerile, kellega käidi Helsingi restoranis õhtustamas. «Unistuste tiim, parim mänedžer,» õhkas Husko fännidele.

Fitnesskaunitar Erna Husko veetis nädalalõpu Helsingi nooblis restoranis, tähistades trennireisi lõppu. 

Huskost kirjutasime viimati augustis, kui ta jäi silma Soome kõmulehe paparatsole, jagades kuumi suudluseid salapärase mehega oma auto esiistmel Helsingi tänavatel. Toona Husko suhtejutte ei kommenteerinud ning pärast seda pole müstilise mehega kaamerasilma ette satutud.

Küll aga armastab Erna hoolitseda inimeste eest, kellega tal on edukas koostöö ning kes teda ärimaailmas aitavad. Näiteks viis fitnesskaunitar sel nädalavahetusel Helsingis restorani oma mänedžeri Sirke Salovaara, kelle e-maili võib leida ka Husko sotsiaalmeediakontodelt.

«Sirke teeb kindlaks, et me sööksime hästi. Parim mänedžer, unistuste tiim,» kiidab Husko enda abilist, postitades koos temaga ka pildi õhtusöögilauast.

Foto: Kuvatõmmis Erna Husko Instagrammist

Lokaal, kus einestamas käidi ei ole kahtlemata aga Soome kõige kallim koht. Eelroa saab kätte 10-12 euro eest, pearoa eest tuleb välja käia 12-17 eurot. Võimalik on oma maitsemeeli hellitada aga ka 50 euro eest inimese kohta - selle eest saab menüüst 2 eelrooga, 2 grillrooga, 1 lisandi ning magustoidu.

See on üks väheseid kordi, kus Erna oma mänedžeri näoga näitab. Varasemalt on Sirke nimelise naise e-maili aadress küll ilutsenud Husko sotsiaalmeediakontodel, ent mänedžeriga koos storysid Erna postitanud ei ole. 

Pärast õhtusööki restoranis suundusid kaks naist edasi alkoholivabasid kokteile nautima ning õhtu lõpuks veetis Husko aega sisulooja Sergey Hilmani ning poplaulja ALMA seltsis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles