Brigitte Susanne Hundist levitatakse alastifotot: ma enam ei tea, kas nendele rünnakutele kunagi lõppu tuleb

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Remo Tõnismäe

«Ma olen nii räiges «võitle-või-põgene» tsoonis elanud nädal aega, et ma enam ei tea, kas nendele rünnakutele kunagi lõppu tuleb,» nendib Brigitte Susanne Hunt, kommenteerides temast ringlevat alastifotot. «Loll olen küll, täielik lollakas, palun õppige minu vigadest!»

Viimastel päevadel on toimetusele saadetud mitmeid vihjeid, et Brigitte Susanne Hundist jagatakse erinevates gruppides alastifotot. «Kuuldavasti levitab Brigitte Susanne Hunt endast alasti fotosid meestele ja pereisadele,» väidab näiteks üks vihje saatja. 

Kas tegu on kellegi pahatahtliku rünnakuga Hundi vastu? 

Ehkki BSH toimetuse pärgingule ei vastanud, avaldas ta neljapäeva keskpäeval uue blogipostituse pealkirjaga: «Jah, see on nüüd ametlikult KÕIGE valusam hoop: mu ekskallim jagab mu alastipilti».

«Te saate raamatus lugeda, mis on mu senise elu kõige valusamad hetked olnud. Kui tihti ma kirjutan oma blogi algusega, et mul ei olnud see kõik plaanis? Ma olen nii räiges «võitle-või-põgene» tsoonis elanud nädal aega, et ma enam ei tea, kas nendele rünnakutele kunagi lõppu tuleb,» nendib seltskonnatäht uues blogipostituses. «Ei, lõppu ei paista. Täna oli nüüd siis kõige valusam löök,» tunnistab Hunt.

Instagrami loos väidab ta, alastifotot levitab tema kunagine kallim, kellega ta poolteist aastat koos oli. «F****g lohh. Rõve lohh. See pilt ringleb mitmete suvaliste inimeste gruppides. Meedia väidab, et ma saadan seda pilti PEREISADELE!» 

Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Kalev Lilleorg

Instagrami videos nentis Hunt, et tegu on ülikooliaegse fotoga. «Ma lootsin eluaeg, et see ei liikle rohkem kui eile juba liikles. Ma sain neid screenshotte väga palju» tõdes ta.

«Kas te loogiliselt ka mõtlete, et kui ma tahaks jagada endast alastipilte, mina, kes ma käin proffide juures pildistama peaaegu iga nädal, ei valiks profi juures tehtud pilti viimasest ajast, vaid jagaksin pereisadele pilte, mida tegin ülikoolis ja kus ma olen selgelt lääbakil, juuksed kinni... On näha ju, et ma olen jaganud sellist pilti inimesega, kellega ma olen koos. Loll olen küll, täielik lollakas, palun õppige minu vigadest!» 

Skandaalid, skandaalid

Viimastel nädalatel on Hunti saatnud mitmed skandaalid.

Möödunud nädalal lahvatas skandaal, kui seltskonnatäht TV3 peol endise peaministri Taavi Rõivasega aega veetis – Rõivas haaras BSH tagumikust ja käest kinni hoides mindi üheskoos WC-kabiini. 

Ekspeaminister Taavi Rõivas ja BSH vupsasid koos WC-kabiini, Luisa jäi kurva näoga kõrvalt vaatama

Alles mõned päevad tagasi tulid ilmsiks kuulujutud selle kohta, et Tanel Padar olevat mõned päevad enne pulmi kihlatut BSH-ga petnud. «Ma ju tean kõiki neid jutte, mis meediamajades liiguvad,» nentis Tanel, väites, et nende levitamise taga on Hunt ise. «See kõik ei vasta loomulikult tõele, aga mul ei ole hetkel võimalik midagi muud teha, kui seda kõike pealt vaadata. Ma olen šokis, mu pere kannatab ja seda alusetut laimu levitatakse lihtsalt edasi,» lükkas ta kuulujutud ümber. 

LAHKUMINEKU KÕLAKAD 〉 Tanel Padar annab kuulujuttudele vastulöögi: see kõik teeb väga haiget

Brigitte Susanne Hunt kommenteeris enda Istagramis, et soovib rahu ja vaikust. «Ma pole end soovinud siduda abielumeestega,» nentis ta. «Ja Tanel võib ausalt öeldes perse käia, et ta arvab, kuidas temaga enda nime sidumine oleks miski, mida ma teha soovin. Ja väita selliseid valesid! SUPERNÕME! Ma ei teeks seda eluilmaski!»

Copy
Tagasi üles