Kate Moss kutsus Pete Doherty jõulureisile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Moss
Kate Moss Foto: Reuters / Scanpix

Supermodell Kate Moss, kes sõidab jõulude puhul oma armsama Jamie Hince’iga Taisse, kutsus reisile kaasa ka ekskallima Pete Doherty.

Moss jättis Doherty maha juulis, süüdistades teda petmises, kuid nüüd kutsus naine Dohertyt ühisele puhkusele pühademeeleolus Taimaale, kirjutab Digitalspy.

Jamie on Kate’i ettepaneku üle kuuldavasti sügavas hämmingus, eriti seetõttu, et mees on korduvalt väljendanud, kui väga teda Mossi ja Doherty soojad suhted häirivad.

«Pole kahtlustki, et Kate’il on ikka veel Pete’i vastu tunded. Nad saadavad kogu aeg teineteisele sõnumeid.» rääkis Mossile lähedane allikas. «Aga öelda Jamie’le mõni päev enne jõule, et Kate'i eks tuleb koos nendega puhkama, on natuke šokeeriv.»

«On näha, et Pete’i Taimaale kutsumine häirib Jamie’d väga. Järjekordselt,» lisas allikas. «Loodetavasti hakkab Jamie Pete’i nägema kui positiivset tegelast Kate’i elus. Oleks hea, kui kõik kolm Tais olles asjad selgeks teeksid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles