RÕÕMUSTAV Laitse õudustemajast päästetud dogi Aada sai lõpuks päris oma kodu

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Aada
Aada Foto: Erakogu

Kolmeaastane dogi Aada saab nüüd lõpuks tunda kodusoojust ja pikutada puhtas toas diivanil. «Aada leidis reedel tee oma päris koju,» ütleb Lea, kes pakkus koerale ajutiselt hoiukodu.

1. septembril avaldas Elu24 loo dogi Aadast, kes päästeti Harjumaalt Laitse õudustemajast, kus koerad elasid jubedates tingimustes. «Kolmeaastane dogi Aada otsib kiiremas korras uut (hoiu)kodu,» ütles Lea, kelle juures Aada ajutiselt viibis, kuid kes teda endale jätta ei saanud.  

KAS SAAD AIDATA? 〉 Laitse õudustemajast päästetud dogi Aada otsib kodu

11. septembri hommikul andis Lea teada rõõmsast uudisest. «Aada leidis reedel tee oma päris koju,» ütles ta Elu24 toimetusele. 

Suur aed ja seltsiks hobused

Lea räägib, et Aada leidis omale päris kodu perekonna juures, kellel on varem olnud erinevate muredega suuri koeri. «Praeguses kohas on suur aed ja jalutuskäigud metsas ning hobused, keda Aada nägi esimest korda. Kodu asub Harjumaa piirides, Kose lähedal,» avaldab Lea.

Aada uues kodus diivanil
Aada uues kodus diivanil Foto: Erakogu

«Aada seab ennast veel vaikselt sisse. Kohaneb uue elurütmiga ja inimestega. Koht soojas toas ja diivanil on igatahes olemas,» ütleb Lea, kes soovib avaldada tänu Kaidole ja Brutusele, kes käisid Aadale hoiuperioodil õpetusi jagamas. «Eriti suur tänu läheb uuele omanikule Katrinile, kes Aada oma pere liikmeks võttis,» sõnab Lea.

Dogi Aada saab nüüd tunda kodusoojust ja joosta ringi suures aias
Dogi Aada saab nüüd tunda kodusoojust ja joosta ringi suures aias Foto: Erakogu

Uus omanik nägi kuulutusi Aadast nii Facebookis kui luges ka artiklit, kus oli üleskutse Aadale uus kodu leida. «Nad olid mõlgutanud mõtteid võtta kutsikas pärast vanema koera surma, kuid Aadat nähes otsustasid nad siiski aidata looma, kes pole kunagi kodusoojust tundnud,» räägib Lea perest, kes Aada endale võttis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles