FOTOD Silvia Ilves sai sünnipäevaks omapärase kingi. «Minu parimad aastad on...»

Elu24
Copy
Silvia Ilves.
Silvia Ilves. Foto: Konstantin Sednev

Neljapäeval, 31. augustil tähistas Silvia Ilves oma 31. sünnipäeva, mille puhul üllatasid sõbrad ja lähedased tšellisti eriti meeldejääval moel. «Parim osa elust on alles end avamas!» tõdes Silvia, jagades sünnipäevapeost fotosid.

«Ma arvan, et see on üks kauneimaid maale, mille sa loonud oled!» tänas tšellist Silvia Ilves lähedast sõpra Mart Sandrit.

Silvia tunnistas sünnipäeval, et paljudel, kes temaga kohtunud ei ole, aga on ajakirjandust lugenud, on temast moonutatud arvamus. «Minu parimad aastad on alles ees!» sõnas ta.

Loe sünnipäevaintervjuud: 

Silvia Ilves: «Väga vähesed teavad, milline inimene ma tegelikult olen!»

«Hindan sind kui sõpra, kunstnikku, artisti, muusikut väga kõrgelt! Suur-suur tänu! Maali kinkis mulle sünnipäevaks mu kallis kinoklubi sõpruskond!» selgitas ta.  

Silvia ütles, et 31. eluaasta algas võimsalt. «Siiani pole jõudnud kõiki armsaid õnnitlejaid tänada! Teid, kallikesed, on ju tuhandeid...» nentis tšellist, lisades, et ta on ääretult rõõmus meelespidamise üle.

«Vau!... 31. august tõestas, et parim osa elust on alles end avamas!» hõiskas ta rõõmust. 

«Mina ja mu miljon unistust,» kirjutas tšellist pühapäeval, mõned päevad pärast oma sünnipäeva Instagramis. «See oivaline õhtu tõestas, et mu elu on parem kui ükski film ja see muutub aina paremaks ja paremaks nagu hea vein!»

Silvia kinnitas, et see oli tema parim sünnipäev: «Täis rõõmu, õnne, armastust, head toitu, jooke, meelelahutust ja naeratavaid südameid.»

Ühismeedias jagas tšellist ka toredat sünnipäevapeo galeriid, mis ütleb rohkem kui tuhat sõna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles