SÜNNIPÄEVAINTERVJUU Silvia Ilves: «Väga vähesed teavad, milline inimene ma tegelikult olen!» (1)

Tuuli Keinaste
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Maksim Toome / Erakogu

Iga uus ajakirjanduslik lugu tšellomängija Silva Ilvesest on skandaalsem kui eelmine. Kas see teda ka häirib? «Paljudel, kes minuga ise kohtunud ei ole, aga on ajakirjandust lugenud, on moonutatud arvamus minust. Minu parimad aastad on alles ees!» tunnistab ta oma sünnipäeval.

Meil oli väga raske leida aega intervjuu jaoks, sest mainisite, et teie elu on hetkel hullumeelselt kiire. Mis teil käsil on?

Jah, tõesti, nii see on. Mu kolm last lähevad taas kooli ja üks neist esimesse klassi, sellega seoses on nii palju tegemist. Ma olen jätnud paljud asjad viimasele minutile, isegi koolivormi. Täna hommikul saatsin kaks vanemat korvpalliturniirile. Lisaks emaks olemisele töötan täiskohaga rahvusooperi Estonia orkestris tšellistina, seljataga on edukas «Vana Tallinn gala». Augustikuu on olnud täis soolokontserte, eraüritustel üles astumisi, kontserte vanemate poegadega ning teatritöö kõrvale tuleb väga hoolikalt valida, millal saan kontserdipakkumisi ette võtta, millal mitte. Teatritöö on siiski esikohal.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles