GALERII Põhjala tehas täitus kireva seltskonna ja loominguga

Elu24
Copy

Laupäeval toimus Põhjala tehases Hennessy Urbani festival, mis meelitas kohale ohtralt kunsti- ja muusikahuvilisi. Üheskoos loodi ka ühismaal, mis pakub peagi silmailu Viinistu kunstimuuseumis. 

Põhjala tehases toimunud festivalil astusid lavale reket, Kitty Florentine, Modulshtein x kammernaiskoor Muusad, Glenwashere, Kevin Park, DJ Quest ja teised.

Hilisõhtusel järelpeol esinesid Pavliuk, Jonas.f.k ning õhtu peaesineja, Briti multiinstrumentalist Youngr. «See oli imeline. Aitäh, et võtsite mind nii soojalt vastu! Näeme järgmisel aastal!» muljetas artist pärast esinemist.

Loe ka: 

EKSKLUSIIV 〉 Tallinnas esinev Briti muusik Youngr: Eesti on vinge koht, eriti meeldib mulle...

Muusika kõrval pakkus üritus publikule hulgaliselt silmailu, sest Põhjala tehase seinad kaeti festivali ajaks kireva kunstiga. Avanes võimalus uudistada reketi ja Meelis Tammemäe kureeritud tänavakunstinäitust, mis oli inspireeritud USA ja Eesti hiphopi ajaloost. Oma loomingu tõid tutvumiseks ka Helen Bunder, Arne Maasik, Soho Fond, Ralf Sannikov, Jaan Elken, Hapnik, MERU, Lauri Laurentsius Sillak ja Tarrvi Laamann.

Üheskoos kunstnik Helen Bunderiga valmis pilkupüüdev ühismaal: iga külastaja sai soovi korral pintsli haarata ja oma jälje lõuendile jätta. Maal leiab koha Viinistu kunstimuuseumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles