BSH väidab, et ähvardati elu kallale kippuda: «Kumbki meist pole mitte mingisugust informatsiooni tolle inimese kohta levitanud!» (2)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Remo Tõnismäe

Brigitte Susanne Hunt ütles Instagramis, et pole vahet, kas ohustatakse avaliku elu või mitteavaliku elu tegelase turvalisust. «Üks inimene ähvardas minu ja minu lähedase füüsilise elu kallale kippuda... Politsei pärusmaa on sellega edasi tegeleda,» nentis seltskonnastaar.

«Laupäeva hommik, kell on 9, tere hommikust!» tervitas Brigitte Susanne Hunt enda jälgijaid Instagramis.

Seltskonnastaar avaldab, et sai ähvarduse. «Üks inimene ähvardas minu ja minu lähedase füüsilise elu kallale kippuda, kui me vait ei jää.» Pikemalt ta siiski olukorda ei ava, vaid lisab: «Meediale kommentaare ei jaga. Politsei pärusmaa on sellega edasi tegeleda.»

Küll aga nentis hiljuti skandaalidesse sattunud Hunt: «Kumbki meist pole mitte mingisugust informatsiooni tolle inimese kohta levitanud ei privaatselt ega avalikult. Kui ka oleks – selline ähvardamine on ikka ülimalt ebaseaduslik ja taunitav.» Kellest käib jutt, teavad ilmselt vaid asjaosalised ise. 

Hunt nentis, et jagab seda lugu põhjusel, et näidata, milliseid inimesi siin ilmas on. Ta ütles veel, et pole vahet, kas ohustatakse avaliku elu või mitteavaliku elu tegelase turvalisust: «Ka mina ei sooviks selliste teemadega tegeleda. Ka mina sooviks hoopis pannkooke süüa. Aga vägivallaohu koha pealt ei tohiks mitte keegi mitte kunagi vait olla! Ma seisan elu lõpuni iga naise, mehe ja lapse eest, kellele tehakse liiga või kellele ähvardatakse liiga teha.»

Lõpetuseks möönis seltskonnastaar, et on õnneks tänasel päeval rünnakutega ja ähvardustega karastunud ja suudab emotsioonid välja lülitada. 

Brigitte Susanne Hunt EMA 2023 galal.
Brigitte Susanne Hunt EMA 2023 galal. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Juuli alguses lahvatas suur skandaal, mis sai alguse suurte sõbrannade, Kristina Pärtelpoja ja Brigitte Susanne Hundi tülist. Kui esialgu oli tüli põhjus teadmata, siis päev hiljem avaldas blogija Mariann Treimann ehk Mallukas, et Hunt kutsus Pärtelpoega vaeseks paksuks n**griks ja tüli võttis uue hoo sisse.

Peagi tõmmati skandaali ka Hundi ja Pärtelpoja mänedžer Marjen Võsujalg, kes pandi valiku ette – Hunt või Pärtelpoeg. Mänedžer valis Pärtelpoja. Nii läks vastastikune sopaloopimine täistuuridel edasi.

Ei möödunud kaua, kui skandaal võttis aga sootuks uue pöörde. Nimelt tuli ilmsiks, et BSH oli salasuhtes lauljatar Elisa Kolgi peigmehe ärimees Indrek Rahumaaga. Esialgu eitas seltskonnastaar ringlevaid jutte, öeldes: «Söödan vahel meelega inimestele valeinfot, et testida, kes, kus, mida räägib. Nüüd on hüäänid teada. Ametlikult». Peagi tunnistas aga Hunt, et tal on olnud mitmeid armukesi. «Ma lõpetasin kõik need suhted suve alguses, sest ma tahtsin oma musterkäitumist murda,» nentis Hunt. «Ja seda, et ma saamanäljas olen, see on kellelegi üllatus või? Ma tõesti olin kiimas, aga teate, mis? Ma ei olnud selles olukorras üksi,» tõdes skandaalitar.

10. oktoobril ilmub Hundi kauaoodatud elulooraamat. 

MILJONÄRI AFÄÄR 〉 Allikad väidavad: Elisa Kolgiga suhtes olev Indrek Rahumaa oli BSHga linade vahel. Rahumaa: kas te olite seal?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles