ÜÜRITÜLI VOOLU PÄRAST Skandaalne ärimees Margus Valdes tegi üürnikule kohtus üks-null (3)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Ettevõtja Margus Valdes Harju maakohtus.
Ettevõtja Margus Valdes Harju maakohtus. Foto: Mihkel Maripuu

«Pärast lepingu sõlmimist kutsusin elektriku, et saaksin seadmed sisse lülitada, kuid elektrik vastas, et see ei ole võimalik,» rääkis skandaalse ärimehe Margus Valdese firmalt ruumid üürinud ettevõtja aprillis toimunud kohtuistungil. Augustis tegi kohus otsuse Valdese ettevõtte kasuks, kuna üürnik ei suutnud tõestada oma väidet, justkui oleksid nad kolmefaasilise voolu võimekuses enne lepingu sõlmimist kokku leppinud.

Aasta alguses väidetava ahistamise tõttu avalikkuse huviorbiiti tõusnud skandaalse ärimehe Margus Valdese kohtulahingud eri rinnetel ei näita vaibumise märke. Näiteks on Elu24 kajastanud nii seda, et märtsi alguses alustas politsei Valdese suhtes menetlust seksuaalse ahistamise paragrahvi alusel, aga ka seda, et Tallinna linnavalitsus määras Valdese Nõmmel asuvale kinnistule ehituskeelu, kuna see on väidetavalt roheala. Esimesel juhul kaebas mees politsei otsuse kohtusse, teisel juhul sai aga ka teises kohtuastmes lüüa.

Tänavu veebruaris sattus Valdes ka saatesse «Kuuuurija», kuna oli ühele pealinna noormehele üürinud korteri, mille igasse tuppa olid paigaldatud kaamerad. Kuigi maakler olevat öelnud, et kaamerad ei tööta, avastas noormees peagi, et need olid siiski vooluvõrku ühendatud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles