ARMAS VIDEO «Mu väike treeningpartner.» Ksenija Balta näitab, kuidas koos pisitütrega trenni teeb

Elu24
Copy
Ksenija Balta.
Ksenija Balta. Foto: Tairo Lutter

Aprilli alguses paremat jalga tõsiselt vigastanud kergejõustiklane Ksenija Balta on taas trennilainel ning jagab Instagramis armsat videot, kus koos pisitütrega treeningsaalis aega veedab.

 

Möödunud aasta 28. veebruaril nägi ilmavalgust kergejõustiklase Ksenija Balta ja tema abikaasa Andrei Nazarovi pisitütar Kira. Nüüd on laps piisavalt suur, et emaga koos trennis kaasas käia.

Küsimusele, kas Kira läheb ema jälgedes, vastas Ksenija kevadel naerdes, et laps valib ise oma elutee. «Kõik need otsused teeb ta ise. Ma katsun teda suunata ja olla hea lapsevanem.»

Juba praegu tutvustab Ksenija Kirale aktiivset elustiili ja on pisitütre endaga trenni kaasa võtnud.

Aprilli alguses paremat jalga tõsiselt vigastanud kergejõustiklane nentis suve alguses, et kõige raskem on taastusravi juures see, et ta ei saa pisitütrega koos nii palju tegutseda.

Maikuus rääkis Ksenija «Ringvaates», et kui varem oli ta hiline tõusja, siis nüüd on ta oma treeningrühmast kõige varasem treenija. «Kas siis 8.30 või 9 alustan treeningutega. Vastavalt sellele, mis kell ta [laps] tõuseb.»

Ksenija sõnul ärkab tütar vahel ka kella viie paiku hommikul. «Heal päeval kell kuus. Siis tunned ise, et oled päris puhanud. Tegelikult kell kaheksa õhtul ma juba magan.»

Vigastada saanud Ksenija Balta: kas see nüüd oli siis märk, et aitab küll?

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles