ENNÄE IMET Tallinnas käinud Soome sisulooja hämmingus: «Helsingis maksavad need 15–17 eurot!»

Elu24
Copy

«Ma kolin Tallinna puhtalt nende odavate lillede pärast,» ütles Soome sisulooja, keda hämmastasid Tallinnas Viru tänaval müüdavate lillede hinnad.

Möödunud nädalavahetusel külastasid Eestit Soome jalgpallur Mikael Forssell ja tema sisuloojast elukaaslane Metti. Viimane väljendas ühismeedias hämmingut, kui vähe maksavad Tallinnas lõikelilled.

«Enne pulma läksime Tallinna vanalinna jalutama ja ma ei suutnud uskuda neid hindasid. Näiteks need hortensiad – kuus eurot!? Ma maksan ühe lille eest Helsingis 15–17 eurot!» imestas naine Instagrami loos. «Ma kolin Tallinna puhtalt nende odavate lillede pärast,» ütles Metti. «Ja pange tähele, et need olid hinnad turistide tõmbekohas,» lisas ta, vihjates, et mujal on lilled ehk veelgi odavamad.

Hortensiad kuus eurot!?
Hortensiad kuus eurot!? Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

Eelmisel nädalavahetusel toimus Tallinnas Soome jalgpalluri Aki Riihilahti ja Eestist pärit Soome tantsustaari Katri Mäkineni pulmapidu. Aki ja Katri pandi paari laupäeval Toomkirikus. See oli ka põhjus, miks Soome vutiäss Mikael Forssell enda kallimaga Eestisse tuli.

Tallinna külje alt Sakust pärit Katri esines muuhulgas tänavu Eurovisioonil, kui astus lavale Soome artisti Käärijä tantsijana. «See aeg oli minu jaoks midagi täiesti erakordset,» rääkis Katri «Terevisioonis».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles