KOHUS SAATIS ELUKS AJAKS VANGI Briti beebimõrvaril võib olla arvatust rohkem ohvreid (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Briti Manchesteri kohus mõistis 33-aastase medõe Lucy Letby süüdi imikute mõrvamises ja imikute mõrvakatsetes. Politsei andmetel võib tal olla seni arvatatust rohkem ohvreid
Briti Manchesteri kohus mõistis 33-aastase medõe Lucy Letby süüdi imikute mõrvamises ja imikute mõrvakatsetes. Politsei andmetel võib tal olla seni arvatatust rohkem ohvreid Foto: Cheshire Constabulary via ZUMA Press Wire/Scanpix

Politseiuurijad arvavad, et mitmes imikumõrvas ja beebide mõrvakatses süüdi mõistetud Lucy Letby kahjustas veel kümneid imikuid, kelle eest ta hoolitses.

Manchesteri kroonikohus mõistis 33-aastase Letby 18. augustil süüdi seitsmes imikutapmises ja kuues imiku mõrvakatses. Ta pani mõrvad toime 2015. aasta juunist 2016. aasta juunini Chesteris Countess of Chesteri haiglas, kus ta töötas vastsündinute osakonnas õena.

BBC teatas 21. augustil, et kohus määras Letbyle eluaegse vanglakaristuse ilma võimlauseta pääseda tingimisi vabadusse. Kohtunik Justin Crossi sõnul pani vastsündinuid hooldanud medõde mõrvad toime kalkuleeritult ja julmalt ning ta teod olid kohutavad. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles