KLÕPSUD Endine jalgpallur ja tänavu Soomet Eurovisionil esindanud eestlanna abiellusid

Elu24
Copy
Käärijä ja Katri Mäkinen
Käärijä ja Katri Mäkinen Foto: Mihkel Maripuu

Koos Käärijäga Eurovisionil 2. koha saavutanud eestlanna Katri Mäkinen ja endine jalgpallur Aki Riihilahti teatasid sotsiaalmeedia vahendusel, et nad on teinud oma kooselu ametlikuks, vahendab Soome kõmumeedia väljaanne Seiska. 

Soome kõmumeedia väljaande Seiska vahendab, et endine jalgpallur Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen laulatati eile, laupäeval, Tallinna Toomkirikus.

Allikate väitel olid pulmakülaliste seas näiteks jalgpallurid Sami Hyypiä ja Mikael Forssell koos abikaasa Mettiga, saatejuht Jaana Pelkonen ja tantsija Jukka Haapalainen.

See, et paar on peagi abiellumas, ei tulnud Soome meediale üllatusena. Nimelt korraldati Riihilahtile poissmeeste pidu Ruisrocki muusikafestivalil, kus ta ka lavale kutsuti. Endisele jalgpallurile oli pandud selga koondisesärk ning ta pidi tuhandete inimeste ees laulma.

Lisaks tantsijaametile töötab Mäkinen aeg-ajalt teatrite lavakujundajana. «Ma olin isegi Käärijä show abikujundaja,» rääkis ta, lisades, et Käärijäga kohtus ta tänu ühisele tuttavale, kes kutsus teda show'le tantsijaks.

«Eurovisiooni-aeg oli ikkagi täitsa hull,» ütles eestlannast tantsija, kes oli Liverpoolis koos Käärijä ja tema meeskonnaga kokku kaks nädalat. «See aeg oli minu jaoks midagi täiesti erakordset.»

Loe pikemalt: Käärijäga Eurovisioonil esinenud eestlannast tantsija: see oli minu jaoks midagi täiesti erakordset

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles