VIDEO Egert Milder tegi tütrele armsa sünnipäevakingi: loodan, et see muutub tema jaoks ajaga aina hinnalisemaks

Elu24
Copy
Egert Milder koos tütre Milliga.
Egert Milder koos tütre Milliga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Täna ilmus üllatusena Egert Milderi uus lugu «Milli’s Song», mis on kingitus tema kolmeaastaseks saanud tütrele.

Egerti sõnul võib öelda, et lugu sündis koos tütre Milliga. «Mängisin seda viisi talle esimest korda klaveril, kui ta oli paaripäevane. Lugu aga sai lõplikult valmis nüüd, tema kolmandaks sünnipäevaks,» ütleb Egert.

Loo muusikavideos on võetud isa-tütre esimesed ühised aastad pildis kokku. «Jään lootma, et see on selline sünnipäevakink, mis muutub tema jaoks ajaga aina hinnalisemaks.»

Millile tundub lugu väga meeldivat. «Ta ikka nõuab veel ja veel seda vaadata, nii et ju siis läks õigesse kohta,» kommenteerib Egert ja lisab, et suurem sünnipäeva tähistamine oli juba nädalavahetusel ära. «Peo tipphetk oli kindlasti vahukahur! Täna võtame rahulikult ja naudime sünnipäeva koos perega.»

Egerti ja Milli tegemised on varemgi muusiku jälgijatele palju huvi pakkunud. Aprillis käisid isa ja tütar kahekesi Gruusiat avastamas. «Esimese lapse sündides teadsin, et enne kolmeaastaseks saamist pean talle seda Euroopa rõdu kindlasti näitama,» ütles muusik. 

«Pisike tütar annab reisile mõnusalt värske perspektiivi.» Egert Milder põrutas kaheaastase lapsega kahekesi Gruusiasse

Muusik Egert Milder abiellus 2017. aasta augustis Gruusias bändi Vanilla Ninja liikme Piret Järvisega (nüüd Järvis-Milder). 2020. aasta augusti lõpus sündis Pireti ja Egerti perre esimene laps Milli. Tänavu sündis nende perre teine laps, poeg Max Milder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles